Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 19:58

Με 44 υπογραφές, όσα τα χρόνια της Ν.Δ., η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Τζαβάρα

ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ 
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας ο Παναγιώτης Τζαβάρας. Το στέλεχος της Ν.Δ. έχει ετοιμάσει το φάκελο της υποψηφιότητάς του, ο οποίος περιλαμβάνει 44 υπογραφές μελών του κόμματος, αριθμός συμβολικός, καθώς πρόκειται για τα χρόνια ζωής της Νέας Δημοκρατίας…

Ο Παναγιώτης Τζαβάρας θα διεκδικήσει τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ, όπως τονίζουν οι συνεργάτες του, εφαρμόζοντας μια πολιτική που θα κινείται σε ενωτικό πλαίσιο. Υπογραμμίζουν ακόμη ότι η υποψηφιότητα του ανταποκρίνεται στις πρωτοβουλίες της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας για τη γενικότερη ανανέωση του κόμματος σε όλα τα επίπεδα.

Επίσης, οι συνεργάτες του Παναγιώτη Τζαβάρα σημειώνουν ότι πρόκειται για μια υποψηφιότητα που ακολουθεί υπεύθυνα τις κομματικές επιλογές, καθώς και για ένα πρόσωπο το οποίο έχει αναλάβει υπεύθυνους ρόλους από την κεντρική διοίκηση του κόμματος, καθώς επίσης ανήκει στην πολιτική ακαδημία της Νέας Δημοκρατίας.

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά της η Νατάσσα Κυριακοπούλου, που διεκδικεί δεύτερη συνεχόμενη θητεία στη θέση της προέδρου της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Ν.Δ.
Στ.Μ.