Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 15:09

Μπορεί να μην είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος ξανάπε σήμερα ο Παναγιώτης Νίκας

ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 
Ότι ενδέχεται να μην είναι υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας το Μάη του 2019, ξανάπε σήμερα, ημέρα της γιορτής του, ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας. Σε ερώτηση της Kalamata Journal για το πότε θα γίνουν οι αλλαγές στο σχήμα της δημοτικής αρχής απάντησε ότι “αυτό που προέχει είναι να είμαστε ενωμένοι, ώστε αυτή η ενότητα να είναι και η βασική προϋπόθεση για να πάμε καλά και την επόμενη ημέρα, ως ομάδα πλέον, ανεξάρτητα με αυτόν που θα είναι επικεφαλής”. Ο δήμαρχος δεν άνοιξε περισσότερο τα χαρτιά του, παρά μόνο επανέλαβε ότι πριν ανακοινώσει την απόφασή του για το που θα πάει πρέπει να μιλήσει με πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες και με τους συνεργάτες του από το ψηφοδέλτιό του στο Δήμο…

Οι αλλαγές στο σχήμα της δημοτικής αρχής θα γίνουν στις αρχές Σεπτέμβρη και όπως ανέφερε ο κ. Νίκας,  “θα συγκαλέσω την πλειοψηφία, θα κουβεντιάσουμε και θα κάνουμε διάφορες ρυθμίσεις στην ομάδα. Είμαστε πλέον στην τελευταία φάση”.

Σε ό,τι αφορά το τι θα κάνει ο ίδιος ο δήμαρχος Καλαμάτας σημείωσε: “Επειδή διαβάζω διάφορα και στις ιστοσελίδες και στις εφημερίδες, η δική μου απόφαση βρίσκεται σε συνάρτηση με τις αποφάσεις και τις θέσεις άλλων. Ένας δήμαρχος ή οποιοσδήποτε κατέχει μια θέση κεντρική στο πολιτικό και αυτοδιοικητιοκό σύστημα, πρέπει να κουβεντιάσει με ανθρώπους. Δεν είναι προσωπικό του θέμα να βγει και να πει θα κάνω τούτο ή το άλλο. Πρέπει να κουβεντιάσω με παράγοντες αυτοδιοικητικούς και πολιτικούς και με τη δημοτική ομάδα που συμπορεύτηκα μέχρι σήμερα ή και με τους πολύ περισσότερους από 25 ανθρώπους της δημοτικής ομάδας. Δεν είναι ατομικό μου θέμα, γιατί από τη δική μου απόφαση θα εξαρτηθούν και άλλα πράγματα”.

Στ.Μ.