Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 02:04

Ο Μανώλης Μάκαρης στη Μόσχα με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου

Ο Μανώλης Μάκαρης στη Μόσχα με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΗ 
Τη Μόσχα επισκέφθηκε, ως μέλος αποστολής της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, ο Μανώλης Μάκαρης, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας…

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, στη Ρωσική πρωτεύουσα είχε επαφές με τους εκπροσώπους και στελέχη της Ελληνικής Πρεσβείας για διάφορα θέματα. Ειδικότερα, η ανακοίνωση έχει ως εξής: “Στην ενδυνάμωση της Ελληνορωσικής φιλίας αποσκοπούσε το ταξίδι που πραγματοποίησε η ΠΕΔ Πελοποννήσου στη Μόσχα και στην οποία συμμετείχε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καλαμάτας  Μανώλης Μάκαρης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί ο Μανώλης Μάκαρης -μαζί με Δημάρχους και αυτοδιοικητικούς Δήμων της Πελοποννήσου- είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις, ως προσκεκλημένος στην ελληνική πρεσβεία, με τον Πρέσβη της Ελλάδας στη Ρωσία κ. Ανδρέα Φρυγανά, και για θέματα εμπορίου και πολιτισμού, τόσο με εμπορικούς ακόλουθους όσο και με τη Διευθύντρια του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού με έδρα την Μόσχα κ. Θεοδώρα Γιαννίτση”.