Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 11:49

“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ”

“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ”

“Οι εργαζόμενοι στο Πανελλήνιον και στην εταιρία Πανελλήνιον Ε.Ε. απέχουν από αυτό το πανηγύρι του παραλόγου, που έχει στηθεί εντέχνως από συγκεκριμένα άτομα που σκοπό έχουν να βλάψουν την επιχείρηση και να θέσουν σε κίνδυνο με αυτόν τον τρόπο τις θέσεις εργασίας μας...

Αλλιώς δεν εξηγείται ότι ενώ είμαστε όλοι νόμιμα προσληφθέντες με πλήρες ωράριο απασχόλησης από την πρώτη μέρα και πληρωμένοι μέσω τραπέζης και εξοφλημένοι τους μισθούς μας, κάποιοι προσπαθούν καθημερινά να μας παρουσιάσουν (“ως απλήρωτους, που δουλεύουν σαν είλωτες 17 ώρες την ημέρα, χωρίς να έχουν γνώση της σύμβασής τους και απειλούμενοι καθημερινά”).

Η μοναδική απειλή που δεχόμαστε είναι η συκοφαντική δυσφήμιση και η καθημερινή προσπάθεια κάποιων να σπιλώσουν το Πανελλήνιον και έμμεσα να το κλείσουν, χάνοντας έτσι εμείς τις θέσεις εργασίας μας.

Με αυτήν μας την κίνηση, θέλουμε να δώσουμε τέλος στα όποια σενάρια, που κάποιοι απεργάζονται εις βάρος μας και εις βάρος της επιχείρησης, που επένδυσε στον Τόπο μας. Δυστυχώς για κάποιους δεν είναι αρεστή η επαναλειτουργία του Πανελληνίου με αξιοπρέπεια και με θέσεις εργασίας.

Λυπούμαστε για αυτό και ζητάμε την προστασία μας από τις αρμόδιες αρχές, καθώς και τον σεβασμό από τα Media, τα οποία πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους ότι Εμείς είμαστε οι εργαζόμενοι και όχι αυτοί οι ελάχιστοι μεμονωμένοι, που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού και έχουν απολυθεί γιατί δεν ήταν συνεπείς στις εργασιακές τους υποχρεώσεις ή δεν έχουν ποτέ εργαστεί σε αυτό, ενώ εγείρουν εργασιακές απαιτήσεις από τον καναπές τους, με συγκεκριμένο στόχο να βλάψουν την επιχείρηση, που Εμείς εργαζόμαστε.

Απαντάμε με αυτόν τον τρόπο και στην πρόκληση-πρόσκληση μίας “κυρίας” και ενός “κυρίου”, οι οποίοι οργανώνουν την κίνηση εναντίον του Πανελληνίου για δικά τους συμφέροντα και που αποκάλεσαν “προδότες”, όσους εργάζονται και δεν είναι “σύμμαχοι” τους. Ας αναζητήσουν συμμάχους στη λασπολογία και στο ψέμα, άλλους όχι εμάς.

Εμείς θέλουμε και τιμάμε τις θέσεις εργασίας μας.

Προσυπογράφουμε το κείμενο αυτό και ελπίζουμε να έγιναν κατανοητές οι θέσεις μας

Οι Νομίμως Εργαζόμενοι στο Πανελλήνιον”.

(Ακολουθούν 26 ονόματα και υπογραφές)