Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 15:31

Ο Μενέλαος Γερονικολός για το δημογραφικό στην εκδήλωση της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ στη Βουλή

ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ 
Ως μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής ο Μενέλαος Γερονικολός συμμετείχε χθες στην εκδήλωση διαλόγου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, στη Βουλή, με θέμα “Το δημογραφικό ζήτημα: Οι προτάσεις μας και η Νομοθετική Πρωτοβουλία για την αντιμετώπισή του”...

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα Γερουσίας και η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, παρουσίασε και ανέλυσε δέσμη 11 μέτρων για την ανάσχεση του σοβαρού προβλήματος του δημογραφικού.

«Πρωτοβουλίες για τη στήριξη της οικογένειας (Εθνικός Αποταμιευτικός Λογαριασμός, Κοινωνική Επιταγή, στεγαστική συνδρομή, ακατάσχετο οικογενειακών επιδομάτων κλπ) αποτελούν τα απαραίτητα συστατικά για τη δημιουργία ενός κοινωνικού πλέγματος, το οποίο θα αντιστρέψει την πορεία γήρανσης της χώρας», σημειώνει σε σχετική του δήλωση ο κ. Γερονικολός και καταλήγει: «Είναι στο χέρι όλων μας η χώρα μας να μετατραπεί από μια «ηλικιωμένη  Ελλάδα» στην Ελλάδα των νέων. Μόνο έτσι θα διασφαλιστεί η οικονομική ευημερία και η εθνική προοπτική του τόπου μας».