Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 17:11

Καλές γιορτές με την ποιότητα και τις τιμές των Σούπερ Μάρκετ «Μουργή»

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Επί σχεδόν 90 χρόνια, στη αρχή από το μπακάλικο της οδού Μπενάκη, στο Ιστορικό Κέντρο και απέναντι από το Μουσείο, και στη συνέχεια από τα έξι σούπερ μάρκετ της Καλαμάτας και το ένα της Μεσσήνης, η εταιρία “Μουργής” παρέχει μια από τις απαραίτητες εγγυήσεις ώστε οι οικογένειες να περνούν καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά. Είναι η αδιαμφισβήτητη ποιότητα των προϊόντων, ιδιαίτερα των νωπών, των “S/M Μουργή”, η οποία εκπληρώνει την επιθυμία να είναι τα γιορτινά τραπέζια υπέροχα και γευστικά. Είναι και οι εξαιρετικές τιμές που βοηθούν τις οικογένειες να προμηθευτούν ό,τι χρειάζονται. Και σε αυτές τις γιορτές τα Σούπερ Μάρκετ “Μουργή” έχουν για τους καταναλωτές όχι δεκάδες ή εκατοντάδες αλλά χιλιάδες προϊόντα σε προσφορά!

Η εταιρία “Μουργής” όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των καταναλωτών, παρά τον σκληρό και σε κάποιες περιπτώσεις ίσως αθέμιτο ανταγωνισμό από μεγάλες πολυεθνικές αλυσίδες, χάρη στην επιμονή της σε αξίες που είναι άγνωστες στις απρόσωπες εταιρίες οι οποίες κυνηγούν μόνο το κέρδος.

Τα Σούπερ Μάρκετ “Μουργή” όχι μόνο διατηρούν αλλά και αυξάνουν τους καταναλωτές που τα εμπιστεύονται, παρά τη σκληρή μάχη που δίνουν οι πολυεθνικές για τον έλεγχο της αγοράς, γιατί προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα. Ο καταναλωτής γνωρίζει καλά ότι στα Σούπερ Μάρκετ της καλαματιανής εταιρείας θα βρει κρέατα, λαχανικά, φρούτα τις περισσότερες φορές Μεσσηνιακά ή έστω ελληνικά, από υπεύθυνους προμηθευτές και επιλεγμένα με μεγάλη προσοχή. Θα βρει προϊόντα διαλεγμένα με κριτήριο και τη φθηνότερη τιμή μαζί με την ποιότητα.  

Έτσι και για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η εταιρία “Μουργής” εγγυάται ότι οι καταναλωτές θα προμηθευτούν στα Σούπερ Μάρκετ της τα καλύτερα προϊόντα που μπορούν να βρουν. Τα καλύτερα και στη μεγαλύτερη ποικιλία.

Βεβαίως τα προϊόντα αυτά προσφέρονται και στις καλύτερες τιμές. Και επειδή πρόκειται για χιλιάδες είδη, οι καταναλωτές κερδισμένοι θα βγουν εάν κοιτάξουν το φυλλάδιο που κυκλοφορεί από την εταιρία με τις προσφορές για την εορταστική περίοδο. Είναι προσφορές για όλη τη γκάμα προϊόντων, τρόφιμα, είδη καθαριότητας, υγιεινής, φροντίδας σώματος, ποτά, αναψυκτικά κ.λπ.

Ο λόγος που η εταιρία “Μουργής” βρίσκεται κοντά στον καταναλωτή είναι ότι εξακολουθεί να πρόκειται για μια δεμένη οικογενειακή επιχείρηση. Οι μέτοχοί της είναι οι απόγονοι του ιδρυτών της εταιρίας, έχουν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους, είναι πρόσωπα που ζουν στην Καλαμάτα, έχουν καθημερινή επαφή και επικοινωνία με τους καταναλωτές και νιώθουν την ευθύνη να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους χωρίς μεθόδους κερδοσκοπίας.

Αυτή η εμπιστοσύνη είναι ο λόγος που η εταιρία συνεχίζει να μεγαλώνει χωρίς να χρειάζεται να καταφύγει σε τραπεζικούς δανεισμούς. Έχει ήδη ξεκινήσει η ανέγερση του όγδοου ιδιόκτητου Σούπερ Μάρκετ, στην οδό Αθηνών 83, κοντά στο νέο Δημαρχείο, εκεί που ήταν η παλιά “Δομή”. Θα είναι ένα υπερσύγχρονο Σούπερ Μάρκετ για την εξυπηρέτηση της δυτικής και βόρειας Καλαμάτας, το οποίο θα δημιουργήσει  άλλες 25 θέσεις εργασίας περίπου, που σημαίνει ότι συνολικά οι εργαζόμενοι στα Σούπερ Μάρκετ της εταιρίας θα ξεπεράσουν τους 150.

Και σε αυτές τις γιορτές λοιπόν τα Σούπερ Μάρκετ “Μουργή”, στην Καλαμάτα και τη Μεσσήνη, έχουν ετοιμαστεί να ανταποδώσουν στους καταναλωτές την εκτίμηση και τη στήριξή τους, με τα καλύτερα από άποψη ποιότητας και τιμής προϊόντα.

Απευθυνθήκαμε στον πρόεδρο της εταιρίας, Παναγιώτη Μουργή, για μια ευχή για αυτές τις γιορτινές ημέρες: “Ευχόμαστε να περάσει ο κόσμος όμορφες στιγμές, να χαρεί ο καθένας με την οικογένειά του, να είναι όλοι γεροί, υγιείς, αισιόδοξοι. Ευχόμαστε και στους ανθρώπους που έχουν ευθύνες για αυτή τη χώρα και τους πολίτες της να ενδιαφερθούν περισσότερο για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα, να προσπαθήσουν ώστε να μην χάνει ο κόσμος την αξιοπρέπειά του, να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας για όλους. Γιατί χωρίς δουλειές και αξιοπρέπεια η κοινωνία μας θα είναι άρρωστη. Χρόνια πολλά, υγεία και ευτυχία σε όλους”.

Τα Σούπερ Μάρκετ “Μουργή” λειτουργούν στα εξής σημεία:
- Ακρίτα 84 και Σοφοκλέους
- Βασ. Γεωργίου 10 (απέναντι από τον Ι.Ν. Ταξιαρχών)
- Μπενάκη 10, Ιστορικό Κέντρο
- Λακωνικής 63
- Φαρών και Κορώνης
- Σπάρτης 46 (πλησίον της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας)
- Και στη Μεσσήνη: Κούτσικα 32

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στον αριθμό 27210 25400.

Στ.Μ.