Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 15:59

Μενέλαος Γερονικολός: Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Ταΰγετο στην τύχη του

Μενέλαος Γερονικολός: Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Ταΰγετο στην τύχη του

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ 
Σημεία στα οποία έχουν σημειωθεί καταστροφές, κατολισθήσεις και καθιζήσεις, επισκέφθηκε στην περιοχή της Αλαγονίας και του Ταϋγέτου ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής με συνεργάτες του, Μενέλαος Γερονικολός. Σε γραπτή του δήλωση τονίζει την κραυγαλέα απουσία της οργανωμένης πολιτείας από την καθημερινότητα των πολιτών στην περιοχή, υπογραμμίζει όμως ότι “με όραμα, νέες ιδέες, ολιστικό σχεδιασμό και δουλειά μπορούμε να μετατρέψουμε τον Ταΰγετο, τα χωριά του και τους ανθρώπους του σε πρωταγωνιστές της ανάπτυξης της οικονομίας της Μεσσηνίας”...

Η γραπτή δήλωση του Μενέλαου Γερονικολού έχει ως εξής: “Χθες, Κυριακή, επισκεφθήκαμε περιοχές του Ταϋγέτου, οι οποίες επλήγησαν από την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών.

Διαπιστώσαμε ότι σε πολλά σημεία οι δρόμοι της περιοχής έχουν υποστεί έως και ολική καθίζηση με αποτέλεσμα η μετακίνηση από και προς τα χωριά του ορεινού όγκου να καθίσταται έως και ανέφικτη!

Παράλληλα, διαπιστώσαμε την κραυγαλέα απουσία της οργανωμένης πολιτείας, από την καθημερινότητα των κατοίκων, καθώς η περιοχή υπολείπεται συνολικά σε σημαντικές και αναγκαίες υποδομές.

Πλέον, είναι σαφές ότι δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Ταϋγετο στην τύχη του. Δεν έχουμε την πολυτέλεια και ως χώρα και ως Μεσσηνία να αφήνουμε ανεκμετάλλευτες τις αναπτυξιακές προοπτικές τέτοιων περιοχών.

Με όραμα, νέες ιδέες, ολιστικό σχεδιασμό και δουλειά μπορούμε να μετατρέψουμε τον Ταΰγετο, τα χωριά του και τους ανθρώπους του σε πρωταγωνιστές της ανάπτυξης της οικονομίας της Μεσσηνίας.

#ΝέαΑλλαγή #Νέοιάνθρωποι #ΑλλαγήΤώρα”.