Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 01:08

Επαφές Βασίλη Κοσμόπουλου στις Βρυξέλλες για το Δήμο Καλαμάτας και τις ζημιές στον Ταΰγετο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ 
Με αξιωματούχους θεσμικών οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκπροσώπους πολιτικών ομάδων του Ευρωκοινοβουλίου και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης από τη Γαλλία και τη Γερμανία θα συναντηθεί ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Βασίλης Κοσμόπουλος, την Τετάρτη και την Πέμπτη, 6 και 7 Φλεβάρη, στις Βρυξέλλες…

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της  δημοτικής κίνησης του Βασίλη Κοσμόπουλου, “στα πλαίσια της σταθερής άποψης για εξωστρέφεια του δήμου Καλαμάτας, ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Κοσμόπουλος, αποδέχθηκε πρόταση φίλων του να επισκεφθεί τις Βρυξέλλες την Τετάρτη και Πέμπτη 6 και 7 Φεβρουαρίου 2019, για επαφές με αξιωματούχους της Ε.Ε.

Είναι μια ευκαιρία να μεταφέρει-συζητήσει και το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον Ταΰγετο, για το οποίο σχημάτισε προσωπική άποψη σε επίσκεψη την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019. Στην επίσκεψη συνοδευόταν από τους συνεργάτες του Γεωργία Βασιλάκη, επί σειρά ετών πρόεδρο της κοινότητας Αρτεμισίας και τον πολιτικό μηχανικό Ηλία Αθηναίο.

Στις επαφές του θα περιλαμβάνονται :

-          Ο Βέλγος Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών Karl-Heinz Lambertz.

-     Ο 1ος Αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Ομάδας Christophe Rouillon (Γάλλος), Δήμαρχος της Coulaines και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων της Γαλλίας (Association des Maires de France) με χαρτοφυλάκιο τα ευρωπαϊκά.

-          Ο Heijo Höfer (Γερμανός), Δήμαρχος του Altenkirchen, εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Γερμανικών Πόλεων και Κοινοτήτων (Deutsche Städte- und Gemeindebund) και μέλος του Περιφερειακού Κοινοβουλίου της Ρηνανίας Παλατινάτου.

Θα έχει επίσης συναντήσεις με θέμα τον εθελοντισμό, τον αθλητισμό (Yves Lelostecque), τον πολιτισμό και την πολιτιστική κληρονομιά (Sylvain Pasqua) και την μάθηση ενηλίκων”.