Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 13:45

Μπάκας, Φάβας, Γεωργανά, Αναζίκου και Μαστραγγελόπουλος μαζί με τον Θανάση Βασιλόπουλο

Έφη Γεωργανά, Γιώργος Φάβας, Θανάσης Βασιλόπουλος, Γιάννης Μπάκας, Χρύσα Αναζίκου, Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος Έφη Γεωργανά, Γιώργος Φάβας, Θανάσης Βασιλόπουλος, Γιάννης Μπάκας, Χρύσα Αναζίκου, Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Πέντε νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, τον Γιάννη Μπάκα, τον Γιώργο Φάβα, την Έφη Γεωργανά, τη Χρύσα Αναζίκου και τον Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο παρουσίασε νωρίτερα ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, επικεφαλής της “Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας” Θανάσης Βασιλόπουλος.
Όπως τόνισε, πρόκειται για πρόσωπα που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με το συνδυασμό του, για άτομα “με προσφορά, με ιδέες και όραμα, με διάθεση για δουλειά και με μόνο σκοπό να είναι χρήσιμοι και αποτελεσματικοί”...

Ο Γιάννης Μπάκας, αντιδήμαρχος σήμερα, υπάλληλος στο ΤΕΙ Πελοποννήσου, τόνισε ότι στηρίζει τον Θανάση Βασιλόπουλο ως υποψήφιο δήμαρχο γιατί εκφράζει τον κόσμο του μόχθου και της εργασίας, τους αδύναμους και τους μικρομεσαίους.

Ο Γιώργος Φάβας, οικονομολόγος ελεύθερος επαγγελματίας, πρόεδρος του Διοκλή, ανέφερε ότι θέτει υποψηφιότητα με τον Θανάση Βασιλόπουλο γιατί αναδείχθηκε υποψήφιος δήμαρχος μέσα από μια δημοκρατική διαδικασία η οποία δεσμεύει όσους συμμετείχαν σε αυτή, αλλά και επειδή οι εκλογές του Μάη είναι κρίσιμες διότι με την αλλαγή του εκλογικού νόμου θα χρειαστούν συγκλίσεις και συνεργασίες.

Η Έφη Γεωργανά ευχαρίστησε τον Θανάση Βασιλόπουλο για την πρότασή του να είναι υποψήφια μαζί του, την οποία πρόσθεσε ότι αποδέχτηκε γιατί ο υποψήφιος δήμαρχος είναι ένας άνθρωπος εργατικός, δημιουργικός και έντιμος.

Η Χρύσα Αναζίκου τόνισε ότι θέτει υποψηφιότητα πιστεύοντας ότι οι νέοι άνθρωποι οφείλουν να ασχοληθούν περισσότερο με τα κοινά και επειδή είναι προς όφελος όλων να συμμετέχουν στη διαμόρφωση προτάσεων και θέσεων για το Δήμο. Επίσης ανέφερε ότι ο υποψήφιος δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, έχει αποδείξει τις ικανότητές του με έργα και όχι με λόγια.

Τέλος ο Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος δήλωσε πως είναι τιμή του που τον επέλεξε ο Θανάσης Βασιλόπουλος ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο. Πρόσθεσε ότι ο υποψήφιος δήμαρχος είναι ακέραιος και ευθύς άνθρωπος, με όραμα για το Δήμο Καλαμάτας. Τέλος δήλωσε την αγάπη του για την περιοχή του, την Αγία Τριάδα Καλαμάτας και σημείωσε ότι εκείνο που θέλει είναι μια πόλη σύγχρονη χωρίς αποκλεισμούς.

Στ.Μ.