Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 13:26

Μωραγιάννης, Αναζίκος, Λυγίζος, Τσώλης, Κουφός με τον υποψήφιο δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο

Βασίλης Λυγίζος, Γιάννης Αναζίγος, Χρήστος Μωραγιάννης, Θανάσης Βασιλόπουλος, Πέτρος Τσώνης, Γιάννης Κουφός Βασίλης Λυγίζος, Γιάννης Αναζίγος, Χρήστος Μωραγιάννης, Θανάσης Βασιλόπουλος, Πέτρος Τσώνης, Γιάννης Κουφός

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ 
Πέντε ακόμη υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους παρουσίασε νωρίτερα ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, επικεφαλής του συνδυασμού “Δημιουργική Πρωτοβουλία”, Θανάσης Βασιλόπουλος. Είναι οι Χρήστος Μωραγιάννης, Γιάννης Αναζίκος, Βασίλης Λυγίζος, Πέτρος Τσώλης και Γιάννης Κουφός. Συνολικά ο Θανάσης Βασιλόπουλος έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα 43 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του…

Ο υποψήφιος δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, ευχαρίστησε τους υποψήφιους για να ανταπόκριση στην πρόκλησή του να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ενισχύσουν το συνδυασμό του.

Ο Χρήστος Μωραγιάννης, ελεύθερος επαγγελματίας, αντιπρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας της Νέας Δημοκρατίας και μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου τόνισε ότι ο Θανάσης Βασιλόπουλος έχει αποδείξει από τη μέχρι τώρα θητεία του στο Δήμο και σε άλλες θέσεις ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στα δύσκολα και γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε να είναι υποψήφιος μαζί του.

Ο Γιάννης Αναζίκος, αγρότης, πρώην πρόεδρος της Δημοτικής Αγοράς Καλαμάτας, συνδικαλιστής, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου “Άγιος Τρύφων”, πρώην δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας, σημείωσε ότι ένα από τα μεγάλα προσόντα του Θανάση Βασιλόπουλου είναι ότι “έχει την ικανότητα να καταλαβαίνει από το μικρό έως το μεγάλο πρόβλημα”. Πρόσθεσε ότι με βάση αυτή την ικανότητα θα μπορέσει ως δήμαρχος, με τη στήριξη των συνεργατών του, να αναβαθμίσει τις αγροτικές περιοχές που υστερούν σε σχέση με το αστικό κέντρο.

Ο Βασίλης Λυγίζος δημοτικός υπάλληλος, τόνισε ότι ο Θανάσης Βασιλόπουλος είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας και διαθέτει όλο του τον εαυτό για το καλό του Δήμου, γι’ αυτό και αποφάσισε να γίνει μέλος του συνδυασμού του.

Ο Πέτρος Τσώλης, ελεύθερος επαγγελματίας, πρώην δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, πρώην αντιπρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, είπε ότι αποφάσισε να ασχοληθεί και πάλι με την Τοπική Αυτοδιοίκηση γιατί πιστεύω στον Θανάση Βασιλόπουλο και τις δυνατότητες και επειδή “πρέπει να κάνουμε ακόμη περισσότερα για τις γειτονιές μας, τα χωριά μας, για εμάς”.

Τέλος ο Γιάννης Κουφός, αυτοκινητιστής, αγρότης, πρόεδρος του Τμήματος Μεταφορών του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Μεσσηνίας, σύμβουλος της ΓΣΕΒΕΕ, ανέφερε ότι γνώρισε τον Θανάση Βασιλόπουλο στην Ομοσπονδία, διαπίστωσε τις ικανότητες και δυνατότητές του και έτσι αποφάσισε να είναι υποψήφιος μαζί του.

Στ.Μ.