Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 22:54

Η Τόνια Κουζή ταξιδεύει σε Κοζάνη, Τρίκαλα, Αθήνα για να συζητήσει για συνεργασίες

Η Τόνια Κουζή ταξιδεύει σε Κοζάνη, Τρίκαλα, Αθήνα για να συζητήσει για συνεργασίες

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ “ΚΑΛΑΜΑΤΑ/ΤΟΠΟΣ ΖΩΗΣ” 
Η υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας, επικεφαλής του συνδυασμού “Καλαμάτα/Τόπος Ζωής” Τόνια Κουζή και στελέχη του συνδυασμού ξεκίνησαν ταξίδι στην Κοζάνη, τα Τρίκαλα και την Αθήνα, προκειμένου να αξιολογήσουν ιδέες και πρακτικές που εφαρμόζονται στις πόλεις αυτές και κρίνονται ως παραδειγματικές και να συζητήσουν για τη δημιουργία δικτύου συνεργασίας σε διάφορους τομείς…

Όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση ο συνδυασμός, “η Καλαμάτα Τόπος Ζωής και η υποψήφια Δήμαρχος Τόνια Κουζή ταξιδεύουν για να φέρουν φρέσκιες ιδέες και καταξιωμένες πρακτικές που εφαρμόζονται σε άλλες πόλεις της χώρας μας.

Πέρα από το να γνωρίσουμε από κοντά καινοτόμες εφαρμογές και τον τρόπο που λειτουργούν, θέλουμε να έλθουμε σε επαφή με άλλες πόλεις και τους ανθρώπους τους και να συζητήσουμε την ιδέα  να δημιουργηθεί ένα δίκτυο πόλεων με κοινά χαρακτηριστικά που θα είναι η εξωστρέφεια, η πράσινη οικονομία, οι τεχνολογικές δυνατότητες στη διάθεση των πολιτών, η αξιοποίηση προγραμμάτων που θα κάνουν τον τόπο ελκυστικό σε επισκέπτες και νέους.

Ιδέες υπάρχουν και εφαρμόζονται ήδη. Αρκεί να τις γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε με τους κατάλληλους ανθρώπους, για να τις χρησιμοποιήσουμε. Αρκεί να μεταφέρουμε γνώσεις και καλές πρακτικές στον Τόπο μας, ώστε να δώσουμε την ώθηση που χρειάζεται  για να γυρίσει σελίδα και να πάει σ’ ένα ελπιδοφόρο αύριο”.