Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 19:28

Η Ν.Δ. Καλαμάτας καταγγέλλει το ΠΑΜΕ και το καλεί να απολογηθεί στους πολίτες

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΣΕΕ 
Ότι το ΠΑΜΕ παρεμπόδισε με τη βία τη διεξαγωγή του συνεδρίου της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα αλλά και ότι το ΠΑΜΕ εγκλώβισε τους συνέδρους της ΓΣΕΕ στο χώρο του συνεδρίου με αποτέλεσμα να μην έχουν κίνηση καταστήματα, υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας της Νέας Δημοκρατίας, Άντζελα Σκλήκα…

Η ανακοίνωσή της έχει ως εξής: “Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Καλαμάτας καταδικάζει τα φαινόμενα βίας από το ΠΑΜΕ, που με τις απαράδεκτες πρακτικές του δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του συνεδρίου της ΓΣΕΕ στην πόλη μας.

Οι πολίτες της Καλαμάτας έχουν αποδείξει ότι σέβονται τις δημοκρατικές διαδικασίες και είναι απέναντι σε κάθε μορφή βίας που δεν έχει θέση στην πολιτική και συνδικαλιστική ζωή της χώρας.

Για τον τόπο μας η διεξαγωγή ενός Συνεδρίου και μάλιστα της Ανώτατης Συνδικαλιστικής Οργάνωσης του ιδιωτικού τομέα είναι τιμή αφού ο κόσμος της μισθωτής εργασίας δίνει και εδώ τη μάχη του για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων του.

Σε μία εποχή οικονομικής ύφεσης που οι πολίτες της Καλαμάτας περίμεναν να πάρουν "ανάσα" από την επίσκεψη των εκατοντάδων συνέδρων της ΓΣΕΕ, τα καταστήματα έμειναν άδεια αφού οι σύνεδροι εγκλωβίστηκαν στο συνεδριακό κέντρο από στελέχη του ΠΑΜΕ.

Οσοι προχωρούν σε τέτοιες πρακτικές είναι υπόλογοι στον κόσμο της μισθωτής εργασίας και στην παρούσα φάση πρέπει να απολογηθούν και στους πολίτες της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Η πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΚΑΛΑΜΆΤΑΣ

ΑΝΤΖΕΛΑ ΣΚΛΗΚΑ”.