Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 15:43

Νέοι υποψήφιοι και εκλογικό γραφείο από τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Τζαμουράνη

“ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΔΗΜΟΣ” 
Δεύτερη ομάδα, με 13 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, παρουσίασε νωρίτερα ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, επικεφαλής του συνδυασμού “Πρότυπος Δήμος”, Βασίλης Τζαμουράνης, στο εκλογικό γραφείο του συνδυασμού του, στην οδό Νέδοντος, πριν από την οδό Κροντήρη και το μνημείο για τους σεισμούς του 1986…

Οι υποψήφιοι που παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Τζαμουράνης είναι οι:

Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, φαρμακοποιός

Βάλια Καρυοφύλλη, δικηγόρος

Αθανάσιος Κάτσος, ορθοπεδικός στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Βίκτωρ Λαζάρου, γιατρός, προϊστάμενος στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Μαρία Μαλαπάνη, ιδιοκτήτρια κτηνοτροφικής μονάδας

Παναγιώτης Μάραντος, ιδιωτικός υπάλληλος

Αθανάσιος Μητσέας, υπάλληλος, πτυχιούχος ΑΤΕΙ

Δέσποινα Μπελεχρή, υπάλληλος Cosmote

Νίκος Μπεχράκης, τεχνολόγος μηχανολόγος, καλλιτέχνης ξυλουργός

Αθανάσιος Μπρούμας, συνταξιούχος της ΔΕΗ, πρόεδρος στον Άρι

Έμυ Σπυροπούλου, νηπιαγωγός

Παναγιώτης Χειλάς, διευθυντής σπουδών στη Στέγη του Αριστοτέλη

Γιάννης Χριστόπουλος, συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος

Ο υποψήφιος δήμαρχος, επικεφαλής του συνδυασμού “Πρότυπος Δήμος”, Βασίλης Τζαμουράνης, ανακοίνωσε ότι η παρουσίαση του προγράμματος του θα γίνει την Τετάρτη, 10 Απρίλη, στις 7:30 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Σε ό,τι αφορά το εκλογικό γραφείο του συνδυασμού ο κ. Τζαμουράνης σημείωσε ότι ξεκίνησε χθες τη λειτουργία του και θα είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 2:30 μετά το μεσημέρι και από τις 5:30 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ.

Ακόμη ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας κ. Τζαμουράνης ανέφερε ότι σκοπός του συνδυασμού του είναι ακριβώς να μετατρέψει την Καλαμάτα και όλο Δήμο σε “Πρότυπο Δήμο”, με καινοτόμες δράσεις και υπηρεσίες, με αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας, με διάφορες έξυπνες εφαρμογές και αποτελεσματική διαχείριση των θεμάτων της καθημερινότητας.

Επίσης ο κ. Τζαμουράνης πρόσθεσε ότι ο “Πρότυπος Δήμος” θα συνεργαστεί με την Ελληνική Αστυνομία, μέσω της Δημοτικής Αστυνομίας, ώστε να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών που ζουν στην περιφέρεια και στις συνοικίες της πόλης. Ακόμη είπε ότι θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα που αφορούν την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, με την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της, τα ζητήματα της κοινωνικής συνοχής, μέριμνας και αλληλεγγύης, την τουριστική ανάπτυξη του τόπου.

Τέλος ο Βασίλης Τζαμουράνης ανακοίνωσε ότι σύντομα θα παρουσιάσει και τρίτη ομάδα με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

Στ.Μ.