Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 16:24

Θεοδωρόπουλος, Χριστοφόρου-Κουτουμάνου, Ουάμπικ οι νέοι υποψήφιοι με τον Θανάση Βασιλόπουλο

Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Θανάσης Βασιλόπουλος, Σταυρούλα Χριστοφόρου-Κουτουμάνου, Δημήτρης Ουάμπικ Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Θανάσης Βασιλόπουλος, Σταυρούλα Χριστοφόρου-Κουτουμάνου, Δημήτρης Ουάμπικ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Τρεις ακόμη υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους παρουσίασε το μεσημέρι ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, επικεφαλής του συνδυασμού “Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας”, Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος έχει πλέον γεμίσει το ψηφοδέλτιό του και οι ελάχιστες θέσεις που κενές θα καλυφθούν το χρόνο που ο υποψήφιος δήμαρχος θα κρίνει ως τον πιο κατάλληλο. Συγκεκριμένα ο Θανάσης Βασιλόπουλος παρουσίασε τη Σταυρούλα Χριστοφόρου-Κουτουμάνου, τον Δημήτρη Ουάμπικ και τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο…

Είναι τρεις νέοι ενεργοί πολίτες που αποφάσισαν και αυτοί να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας, είπε για τους νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος. Επιπλέον ευχαρίστησε τους εθελοντές του συνδυασμού, τα παιδιά που όπως τόνισε εργάστηκαν για τη δημιουργία των γραφείων στην οδό Πολυχάρους, που δουλεύουν στα τηλέφωνα, που διανέμουν στους πολίτες τα φυλλάδια της “Δημιουργικής Πρωτοβουλίας”

Η Σταυρούλα Χριστοφόρου-Κουτουμάνου ευχαρίστησε θερμά τον Θανάση Βασιλόπουλο που την επέλεξε να συμμετέχει στο συνδυασμό ώστε να κάνουμε τον κοινό αγώνα για την τελική νίκη, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, που θα βοηθήσει το Δήμο και όλους μας.

Ο Δημήτρης Ουάμπικ σημείωσε ότι ο Δήμος Καλαμάτας έχει μεγάλες προοπτικές και πρέπει όλοι οι νέοι να ασχοληθούν με την πρόοδό του, ενώ ακόμη τόνισε πως αισθάνεται τιμή για την επιλογή του από τον Θανάση Βασιλόπουλο.

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος από την πλευρά του ανέφερε ότι ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Θανάση Βασιλόπουλου γιατί πιστεύει πραγματικά ότι οι άνθρωποι οφείλουν να δραστηριοποιούνται στα κοινά. Τόνισε πως σε ό,τι κάνει τον διακρίνει πάθος και “τρέλα”, κάτι που ισχύει και στην περίπτωση της υποψηφιότητάς του για το Δήμο Καλαμάτας με το συνδυασμό του Θανάση Βασιλόπουλου.

Στ.Μ.