Σάββατο, 06 Απριλίου 2019 20:32

Μαρία Οικονομάκου: Θα συνεχίσω σαν νέα δήμαρχος με τις ίδιες αρχές της προσφοράς και του ήθους

Μαρία Οικονομάκου: Θα συνεχίσω σαν νέα δήμαρχος με τις ίδιες αρχές της προσφοράς και του ήθους

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ 
“Είναι ώρα να γνωριστούμε, να μιλήσουμε και όχι να κάνουμε πολιτικές ανακοινώσεις”, είπε η υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας, επικεφαλής του συνδυασμού “Καλαμάτα Ξεκινάμε”, Μαρία Οικονομάκου, μόλις ολοκληρώθηκε η τελετή του αγιασμού του εκλογικού της κέντρου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Γεωργούλη, πριν από τη συμβολή της με την Αναγνωσταρά. Ο αγιασμός έγινε από τον Μητροπολίτη, ενώ η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη…

Η Μαρία Οικονομάκου ανακοίνωσε ότι οι πολιτικές ανακοινώσεις θα γίνουν το επόμενο διάστημα, με εκδήλωση που διοργανώνει ο συνδυασμός για την παρουσίαση του προγράμματός του για το Δήμο Καλαμάτας.

“Έχω επιλέξει αυτή η ώρα να είναι ώρα γνωριμίας και φιλίας μεταξύ μας, να γνωριστούμε και να μιλήσουμε και όχι να κάνουμε πολιτικές ανακοινώσεις. Οι ανακοινώσεις αυτές θα γίνουν σε μια μεγάλη πολιτική συγκέντρωση σε λίγο καιρό, εκεί θα πούμε και το πρόγραμμά μας”, ανέφερε συγκεκριμένα η υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας, Μαρία Οικονομάκου. Πρόσθεσε, απευθυνόμενη στο κόσμο που προσήλθε στην εκδήλωση για τον αγιασμό των γραφείων: “Πραγματικά αυτή η εκτίμηση που δείχνετε στο πρόσωπό μας και σε εμένα προσωπικά με δεσμεύει και θα συνεχίσω σαν νέα δήμαρχος την επόμενη μέρα στην πόλη μας με τις ίδιες αρχές της προσφοράς και του ήθους που όλοι γνωρίζετε και με ξέρετε”.

Στ.Μ.