Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 17:00

Ιωάννα Φλώρου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Καλαμάτας

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΗΜΟ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ 
Η Ιωάννα Φλώρου είναι η γυναίκα του σήμερα. Εργαζόμενη σε μια δύσκολη δουλειά με κοινωνική αποστολή, μητέρα, μέλος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του παιδιού της. Είναι λοιπόν ένας άνθρωπος που ζει τα ίδια προβλήματα, τις ίδιες χαρές, έχει τις ίδιες ανάγκες και τα ίδια όνειρα με τους περισσότερους ανθρώπους του Δήμου. Είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Καλαμάτας με το συνδυασμό “Ανοικτός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες”, με υποψήφιο δήμαρχο τον Μανώλη Μάκαρη. Ας τη γνωρίσουμε λίγο καλύτερα:...

-Είμαι δημότης της Καλαμάτας και προσπαθώ μέσα από συλλογικές δράσεις να συμβάλλω στην καλυτέρευση της ζωής στην πόλης μας.

-Ως νέα μητέρα δραστηριοποιούμαι στο Διοικητικό Συμβούλιο του 24ου Δημοτικού σχολείου.

-Ως εργαζόμενη, ασκώντας το επάγγελμα του Πυροσβέστη πρώτης γραμμής, βιώνω καθημερινά τι σημαίνει να συντρέχεις τον συνάνθρωπο και συμπολίτη σε στιγμές δύσκολες.

-Σήμερα αισθάνομαι την ανάγκη να συμμετάσχω ενεργά στα κοινά της πόλης μας και θέτω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Ανοικτός Δήμος - Ενεργοί Πολίτες»που ηγείται ο υποψήφιος Δήμαρχος Μανώλης Μάκαρης.

-Θέλω να εστιάσω τη δράση μου για καλύτερα και ασφαλή σχολεία, νηπιαγωγεία και βρεφονηπιακούς σταθμούς.

-Να αξιοποιήσω την εμπειρία μου ως Πυροσβέστης στον τοπικό σχεδιασμό προστασίας και ασφάλειας των συμπολιτών και της πόλης μας από φυσικές καταστροφές.

-Να κάνουμε μαζί την Καλαμάτα μια πόλη κόσμημα, λειτουργική για όλους, στοργική και φιλόξενη στα παιδιά, με χώρους άθλησης και πολιτισμού, με υποδομές φροντίδας των αδέσποτων ζώων, με σεβασμό στο φυσικό και αστικό περιβάλλον.

-Δεσμεύομαι ότι θα ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη σας και ζητώ, προσωπικά από τον καθένα, την υποστήριξή σας.