Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 17:15

ΚΚΕ: “ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΚΙΝΑΛ και Δημοτική Αρχή Καλαμάτας δίνουν βήμα στην Χρυσή Αυγή!”

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΚΕ 
Τη Πέμπτη 25/04 πραγματοποιήθηκε διακομματική σύσκεψη, που συγκάλεσε η Δημοτική Αρχή Καλαμάτας με θέμα την παραχώρηση χώρων και την προβολή θέσεων για την προεκλογική περίοδο.
Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης κατά την έναρξη της συνεδρίασης απαίτησε να αποχωρήσουν οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής που ήταν παρόντες. Απαίτησε να αποχωρήσουν οι υπόδικοι, εγκληματίες, ναζιστές. Ταυτόχρονα ζήτησε από την Δημοτική αρχή να μην παραχωρηθεί κανένας χώρος και καμία διευκόλυνση στην ναζιστική - εγκληματική οργάνωση.

Ο εκπρόσωπος του Δήμου αντιδήμαρχος κ. Ηλιόπουλος, αρνήθηκε τον αποκλεισμό της ΧΑ, με την "δικαιολογία" ότι ο "Δήμος δεν είναι κράτος και πως δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα".

Μπορούσαν και έπρεπε να πάρουν τέτοια πολιτική απόφαση. Το έχουν κάνει άλλοι Δήμοι όπως της Αθήνας, της Πάτρας κτλ. Όμως δεν ήθελαν.

Παρόντες ήταν και διάφοροι, όπως οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Βασιλόπουλος, Οικονομάκου, Κουζή, Τζαμουράνης, εκπρόσωπος του Κοσμόπουλου, εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, αλλά και ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ! Αυτοπροσώπως ήταν παρών ο υποψήφιος Δήμαρχος με τον ΣΥΡΙΖΑ Μάκαρης.

Από όλους αυτούς δεν έβγαλε μιλιά κανένας! Όλοι μαζί, Δημοτική Αρχή του κ. Νίκα, οι διάφοροι "προοδευτικοί" αλλά και "συντηρητικοί", αθωώνουν με την στάση τους την εγκληματική-ναζιστική οργάνωση και της δίνουν βήμα να δηλητηριάζει το λαό της πόλης μας, στο όνομα μάλιστα της "Δημοκρατίας".

Ειδικά η στάση του εκλεκτού του ΣΥΡΙΖΑ είναι προκλητική. Απόδειξε στην πράξη το πόσο κούφια λόγια είναι οι "προοδευτικές συμμαχίες ενάντια στην ακροδεξιά" που προπαγανδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Από την μία ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για τον κίνδυνο της ακροδεξιάς και από την άλλη δίνει βήμα στην ΧΑ να προπαγανδίζει τις θέσεις της. Αυτό το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλα, όπως οι κοινές φωτογραφήσεις με τους Ναζί στα νησιά του Αιγαίου, οι κοινές συναθροίσεις σε μια σειρά εκδηλώσεις, η συγκυβέρνηση με τον ακροδεξιό Καμμένο για 4 χρόνια και τώρα με διάφορους ακροδεξιούς κτλ.

Ο λαός της Καλαμάτας να βγάλει τα συμπεράσματά του!

Η μόνη απάντηση στους ναζί, το φασισμό και την ακροδεξιά είναι η ενίσχυση του ΚΚΕ παντού.