Πέμπτη, 09 Μαϊος 2019 12:09

Η Παιδεία κυριάρχησε στις χθεσινές επαφές του Μ. Αντωνόπουλου

Τα σχολεία  και τα προβλήματα λειτουργίας τους ήταν το θέμα που απασχόλησε την συνάντηση που είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Μιχάλης Αντωνόπουλος, με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, Γιώργο Σταματόπουλο...

Ειδικότερα, ο κ. Αντωνόπουλος, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του «Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών», επισκέφθηκε χθες τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπαιδευτικούς και διοικητικούς υπαλλήλους.

"Ο Δήμος Καλαμάτας μπορεί να συνεισφέρει στη μεταστέγαση των υπηρεσιών σε δημοτικά κτίρια, καθώς επίσης, να συνεργασθεί για την συντήρηση των κτιριακών υποδομών των σχολικών μονάδων και ιδιαίτερα του Πολυκλαδικού που φιλοξενεί πολλές διαφορετικές δομές εκπαίδευσης σε εντελώς απαξιωμένα κτίρια και χώρους", σημείωσε σχετικά ο κ. Αντωνόπουλος. Αναφέρθηκε, επίσης, στα προγράμματα συνεργασίας με εκπαιδευτικούς από άλλες μονάδες.

Εν τω μεταξύ, χθες το απόγευμα στον χώρο ΓΑΙΑ, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των θέσεων του συνδυασμού του Μ. Αντωνόπουλου για την Παιδεία, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών. Την παρουσίαση έκανε η  εκπαιδευτικός Αγγελική Αναγνωστοπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος, με την Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών.