Τετάρτη, 15 Μαϊος 2019 09:59

Μ. Οικονομάκου: «Ισομερής κατανομή έργων σε όλο τον δήμο»

Μ. Οικονομάκου: «Ισομερής κατανομή έργων σε όλο τον δήμο»

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ
Την προγραμματική της δέσμευση για ισομερή κατανομή των έργων σε όλες τις περιοχές του καλλικρατικού Δήμου και όχι μόνο στο κέντρο της Καλαμάτας, επανέλαβε η υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας, Μαρία Οικονομάκου, από τη Σπερχογεία, την οποία, επισκέφθηκε συνοδευόμενη από μέλη του συνδυασμού της «Καλαμάτα Ξεκινάμε»...

Η κα Οικονομάκου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι της ανέφεραν τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν, τα έργα που περιμένουν, αλλά και τις προτάσεις τους για την περαιτέρω ανάπτυξη της.

Η υποψήφια δήμαρχος επεσήμανε, μεταξύ άλλων, την εντατική συνεργασία που θα έχει με το τοπικό συμβούλιο για τον σχεδιασμό παρεμβάσεων και εύρεσης πόρων, με σκοπό τη χρηματοδότηση των αναπτυξιακών δομών της.

«Κυρίαρχος στόχος του συνδυασμού Καλαμάτα Ξεκινάμε είναι η μόνιμη συνεργασία με όλα τα τοπικά συμβούλια του Δήμου, έτσι ώστε οι ίδιοι οι κάτοικοι να προωθούν τα σημαντικά για τη περιοχή τους ζητήματα και να σχεδιάζουμε από κοινού τις παρεμβάσεις που είναι αναγκαίες», τόνισε χαρακτηριστικά η Μ. Οικονομάκου.