Παρασκευή, 17 Μαϊος 2019 12:31

Τα προβλήματα στην Άμφεια άκουσε ο Μ. Αντωνόπουλος

Τα προβλήματα στην Άμφεια άκουσε ο Μ. Αντωνόπουλος

Την τοπική κοινότητα Αμφείας επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Μιχάλης Αντωνόπουλος, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του «Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών»...

Όπως αναφέρει ο συνδυασμός σε ανακοίνωσή του, στη συζήτηση που είχε ο κ. Αντωνόπουλος με τους κατοίκους τέθηκε το ζήτημα της παραβατικότητας.

«Η ασφάλεια των δημοτών των τοπικών κοινοτήτων είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα, και παρουσιάζει μια ανησυχητική αύξηση», σημειώνει ο συνδυασμός, επισημαίνοντας ότι «προτάθηκε η παρουσία και της δημοτικής αστυνομίας, κυρίως στην πρόληψη, με συνεχόμενες επισκέψεις και επιβολή διοικητικών και άλλων προστίμων σε όσους αυθαιρετούν στην ευρύτερη περιοχή του Κάμπου».

Επιπλέον, αναφέρει ο συνδυασμός του Μ. Αντωνόπουλου, «προτείνεται η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας με θέσεις εργασίας από το πρόγραμμα του νέου ΕΣΠΑ και η αναβάθμιση του αγροτικού δικτύου».

Απαιτείται, τέλος, «η λειτουργία πρωτοβάθμιων σχολικών μονάδων, λόγω αυξημένης ροής μόνιμων κατοίκων στην τοπική κοινότητα», καταλήγει η ανακοίνωση της «Ανεξάρτητης Συμμαχίας Πολιτών».