Σάββατο, 18 Μαϊος 2019 02:36

Ικανοποίηση στο συνδυασμό του Π. Νίκα για την εκδήλωση με τις γυναίκες στην Καλαμάτα

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 
“Παράσταση νίκης στον Παναγιώτη Νίκα έδωσαν οι γυναίκες της Μεσσηνίας” σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, αναφερόμενος στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο “Elite City Resort” με θέμα τις ανάγκες και τα προβλήματα των γυναικών…

Όπως σημειώνει σημειώνει ο συνδυασμός “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο”, “κατά την ομιλία του, ο Παναγιώτης Νίκας, ευχαρίστησε τις εκατοντάδες γυναίκες καθώς και την υποψήφια Ευρωβουλευτή Ελίζα Βόζεμπεργκ για την παρουσία τους και για την υποστήριξή τους και αναφέρθηκε κυρίως σε θέματα κοινωνικά και προνοιακά.

Ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε πως οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και ο άνθρωπος γενικότερα, θα είναι στο επίκεντρο της στρατηγικής του Συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο»! Οι πρωτοβουλίες που θα ληφθούν για την κοινωνική μέριμνα θα είναι πολλές. Μια ικανή Περιφερειακή Αρχή οφείλει να προασπίζει τα δικαιώματα των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και να εξασφαλίζει ίσες ευκαιρίες για όλους κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από Ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις!

Η νίκη είναι γένους θηλυκού! Δουλεύουμε συστηματικά και σκληρά, με χέρια καθαρά, όλοι μαζί για την μεγάλη νίκη! Μια νίκη που θα σημαίνει νίκη για τη γυναίκα, νίκη για την οικογένεια, νίκη για τη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο, γιατί η Πελοπόννησος αξίζει καλύτερα!”.