Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 10:46

Επισκέψεις Μ. Αντωνόπουλου σε Επιμελητήριο και Σπερχογεία

Η αξιοποίηση της πρώην Σχολής Παπαφλέσσα και το παραεμπόριο, που ανθεί τόσο στο κέντρο όσο και στην περιφέρεια του δήμου Καλαμάτας, απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο υποψήφιος δήμαρχος, Μιχάλης Αντωνόπουλος και στελέχη του συνδυασμού του «Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών», με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Βαγγέλη Ξυγκώρο...

«Το Επιμελητήριο είναι ο θεσμοθετημένος σύμβουλος της Πολιτείας αλλά και του Δήμου και θα είναι αρωγός μέσα από τη νέα δημοτική αρχή σε κοινές δράσεις και ευρωπαϊκά προγράμματα για την απασχόληση και την βιώσιμη ανάπτυξη στον τόπο μας», τόνισε σχετικά ο Μ. Αντωνόπουλος.

Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών» επισκέφθηκε, επίσης, την κοινότητα Σπερχογείας, όπου «συγκεντρώνεται ένα πολύ δυναμικό τμήμα της πρωτογενούς παραγωγής και συνομίλησε με επαγγελματίες αγρότες και κατοίκους.  Ανέφερε, δε, ότι απαιτείται άμεση υλοποίηση των έργων για την αντιπλημμυρική προστασία της χαμηλής ζώνης καθώς και εκτεταμένη συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας», σημειώνει σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.