Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019 01:40

Η Χρυσή Αυγή με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ: Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ 
“Τις τελευταίες ώρες η κεντρική πλατεία Καλαμάτας βρωμίζεται από την ναζιστική προπαγάνδα της Χρυσής Αυγής” καταγγέλλει ο υποψήφιος δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Δημήτρης Οικονομάκος, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι η ναζιστική αυτή οργάνωση έχει στολίσει το προεκλογικό της περίπτερο με το πορτραίτο του δικτάτορα Παπαδόπουλου. Ο Δημήτρης Οικονομάκος καταγγέλλει τη στάση των άλλων παρατάξεων, που δεν υποστήριξαν το αίτημα του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης να μην δοθεί χώρος για προεκλογικό περίπτερο στη Χρυσή Αυγή, ενώ καλεί το λαό να απομονώσει τους χρυσαυγίτες…

Ειδικότερα ο υποψήφιος δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Καλαμάτα υπογραμμίζει σε γραπτή του δήλωση: “Τις τελευταίες ώρες η κεντρική πλατεία Καλαμάτας βρωμίζεται από την ναζιστική προπαγάνδα της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα το περίπτερο τους είναι στολισμένο με πορτρέτο του δικτάτορα Παπαδόπουλου.

Ευθύνες για αυτό έχουν όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις που στην διακομματική επιτροπή του Δήμου δεν  συμφώνησαν με την πρόταση του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον αποκλεισμό της ναζιστικής οργάνωσης.

Όλοι μαζί, Δημοτική Αρχή του κ. Νίκα, οι διάφοροι "προοδευτικοί" (ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιος Δήμαρχος κ.α.) αλλά και "συντηρητικοί", τους έδωσαν βήμα να δηλητηριάζουν το λαό της πόλης μας, στο όνομα μάλιστα της "Δημοκρατίας".

ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΚΙΝΑΛ και Δημοτική Αρχή του κ. Νίκα "ας απολαύσουν" τώρα τον δικτάτορα Παπαδόπουλο στο κέντρο της πλατείας της πόλης μας”.

Ο λαός να απομονώσει τώρα τους ναζί και τους φασίστες. Να τιμωρήσει όσους με την στάση τους, τους ξεπλένουν, τους αθωώνουν, τους δίνουν βήμα.

Να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, την μόνη απάντηση στους ναζί της ΧΑ”.