Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019 11:08

Συνάντηση Μ. Αντωνόπουλου- Παν. Νίκα στο Δημαρχείο

Περιοδεία στο νέο κτήριο του Δημαρχείου πραγματοποίησε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Μιχάλης Αντωνόπουλος, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του «Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών»…

Στη συνάντηση που είχε με τον απερχόμενο δήμαρχο, και υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, «τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στο δήμο όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης».

Ακολούθως, ο κ. Αντωνόπουλος επισκέφθηκε τα γραφεία όπου στεγάζονται νομικά πρόσωπα και υπηρεσίες, διαπιστώνοντας «την δυνατότητα αναβάθμισης των χώρων του νέου δημαρχείου με καλύτερη χωροταξική κατανομή, για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών, αλλά κυρίως για την ασφάλεια και τις συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός.

Νωρίτερα, ο υποψήφιος δήμαρχος είχε επισκεφθεί τα γραφεία της ΔΕΗ στην Καλαμάτα.

Κατά τις συναντήσεις που είχε με τους εργαζομένους και τα στελέχη της επιχείρησης, ο κ. Αντωνόπουλος «ενημερώθηκε για την υπογειοποίηση των γραμμών μέσης και υψηλής τάσης, με τα έργα που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα, καθώς και την ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και τις δυνατότητες ανάπτυξης που προσφέρουν στον Δήμο Καλαμάτας, την επέκταση του δημοτικού φωτισμού και τα προγράμματα εξηλεκτρισμού».