Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019 11:32

Με μαθητές του 2ου Λυκείου Καλαμάτας συναντήθηκε ο Β. Κοσμόπουλος

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕ
Μαθητές της Β’ τάξης του 2ου Λυκείου Καλαμάτας, το οποίο είναι σχολείο-«πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» δέχθηκε στο εκλογικό γραφείο του, τη Δευτέρα, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Βασίλης Κοσμόπουλος...

Κατά τη συνάντηση, οι μαθητές και η υπεύθυνη καθηγήτριά τους ενημερώθηκαν για τις επαφές που είχε ο υποψήφιος δήμαρχος  με αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πρόσφατο ταξίδι του, στις Βρυξέλλες.

Τους δόθηκαν, επίσης, σημειώσεις για τις αρμοδιότητες κάθε διεύθυνσης της ΕΕ, που καλύπτουν όλο το φάσμα πολιτιστικών, αθλητικών και επιμορφωτικών εκδηλώσεων. Επιπλέον, ενημερώθηκαν για τα προγράμματα Erasmus, και τις εκπαιδευτικού χαρακτήρα ευκαιρίες που δίνουν στους νέους.

Το απόγευμα, εν τω μεταξύ, ο Βασίλης Κοσμόπουλος, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του «Καλαμάτα Μπροστά», πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία του Συλλόγου «Αρμονία».

Στη συζήτηση  που είχε με μέλη του Συλλόγου, «δεσμεύθηκε, ότι η συνεργασία με τα πολιτιστικά σχήματα της πόλης θα είναι συνεχής», καθώς «θεωρεί ευτύχημα την ύπαρξη αρκετών σημαντικών σχημάτων και πιστεύει ότι αποτελούν σημαντικό στοιχείο του πολιτιστικού κεκτημένου της πόλης», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός.