Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019 12:33

Στο κέντρο της Καλαμάτας περιοδεύει ο Β. Τζαμουράνης

Περιοδεία στο κέντρο της Καλαμάτας πραγματοποιεί αυτήν την ώρα ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Βασίλης Τζαμουράνης, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του «Πρότυπος Δήμος», στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας...

Εν τω μεταξύ, στα εγκαίνια του ανακαινισμένου κτηριακού συγκροτήματος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Άριος, οι εγκαταστάσεις του οποίου έχουν περιέλθει στον Δήμο Καλαμάτας, παρευρέθη ο κ. Τζαμουράνης το απόγευμα της Δευτέρας.

Όπως αναφέρει ο συνδυασμός, «ο δήμος, με πιστώσεις από το πρόγραμμα “Αλέξανδρος Μπαλτατζής”, προέβη στην επισκευή του ενός κτηρίου, δημιουργώντας έναν κλειστό χώρο αθλητικών εκδηλώσεων, ενώ, με δημοτικούς πόρους χρηματοδότησε ανάλογες εργασίες στο δεύτερο κτήριο, το οποίο προορίζεται να φιλοξενεί την πολιτιστική δραστηριότητα της περιοχής».

Το βράδυ, ο Β. Τζαμουράνης είχε συνάντηση με τους κατοίκους στο Ασπρόχωμα και το Καλάμι, ενώ παρέστη και στον Εσπερινό που τελέστηκε στον ναό του Αγίου Κωνσταντίνου (των Εμπόρων), στην Καλαμάτα, με αφορμή τη γιορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.