Πέμπτη, 23 Μαϊος 2019 10:14

Συνάντηση με τον Φιλοζωικό Όμιλο είχε ο Β. Κοσμόπουλος

Με εκπροσώπους του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος, Βασίλης Κοσμόπουλος, το βράδυ της Τρίτης, στα γραφεία του συνδυασμού του «Καλαμάτα μπροστά»…

Όπως αναφέρει ο συνδυασμός, οι εκπρόσωποι του Φιλοζωικού διαμαρτυρήθηκαν για την έως τώρα συνεργασία με τον δήμο, για την οποία είπαν ότι βρίσκεται «σε πολύ κακό επίπεδο, εν αντιθέσει με ό,τι συμβαίνει σε γειτονικό δήμο». Από την πλευρά του, ο Β. Κοσμόπουλος διαβεβαίωσε για το ενδιαφέρον του συνδυασμού για τα ζώα και ειδικά για τα αδέσποτα.

«Σε συνεργασία με συλλογικότητες, θα δρομολογήσει ενέργειες που θα αποσκοπούν στην σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων», σημειώνεται από τον συνδυασμό. «Τόνισε, επίσης, ότι σε διάφορα θέματα είναι απολύτως λογικό, οι άνθρωποι που εθελοντικά ασχολούνται με αυτά, να έχουν λόγο, που θα λαμβάνεται υπόψη».

Νωρίτερα, την ίδια ημέρα, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας παρέστη στην λειτουργία για την εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο ομώνυμο εκκλησάκι των εμπόρων. Στην συνέχεια, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, επισκέφθηκε διαδοχικά την ΔΟΥ Καλαμάτας και το Τελωνείο, όπου είχε συνάντηση με τον προϊστάμενο, κ. Κάββουρα.