Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 00:27

Ευχαριστήριο μήνυμα Βασίλη Τζαμουράνη χωρίς να παίρνει θέση για τον δεύτερο γύρο

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Δεν δίνει γραμμή, ακόμη τουλάχιστον, ο Βασίλης Τζαμουράνης ενόψει της αναμέτρησης του δεύτερου γύρου των εκλογών για το Δήμο Καλαμάτας, με αντίπαλους τον Θανάση Βασιλόπουλο και τον Βασίλη Κοσμόπουλο. Ο Βασίλης Τζαμουράνης ήρθε τρίτος στις εκλογές, με μικρή διαφορά από τον δεύτερο Βασίλη Κοσμόπουλο…

Το μήνυμά του έχει ως εξής: “Αγαπητοί συνδημότες, έναν προς έναν, σας ευχαριστώ από καρδιάς για την στήριξη στον συνδυασμό μας και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε με την ψήφο σας, αναγνωρίζοντας τις αξίες μας, τις αρχές μας και τις προγραμματικές μας θέσεις.

Προσωπικά, ευχαριστώ όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού μας για τον όμορφο και αξιοπρεπή αγώνα που διεξήγαγαν, σε κλίμα ενότητας και ομοψυχίας.

Είμαι υπερήφανος για τους συνεργάτες μου και τους ευχαριστώ πολύ που έδωσαν έναν προεκλογικό αγώνα, μακριά από αντεγκλήσεις και υπερβολές και στάθηκαν στο πλευρό μου όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλους σας ότι τιμώντας αυτό που έχουμε δηλώσει προεκλογικά, θα υπηρετήσουμε με συνέπεια και ευθύνη τον αυτοδιοικητικό θεσμό και -πιστοί στις αρχές, τις ιδέες και τις προτάσεις μας- θα υπερασπιζόμαστε πάντα το καλύτερο για την πόλη και τον δήμο μας.

 

Βασίλης Τζαμουράνης”.