Παρασκευή, 31 Μαϊος 2019 12:57

Μάκαρης:"Να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι"

Τους ψηφοφόρους που επέλεξαν την παράταξή του στις δημοτικές εκλογές την πρώτη Κυριακή ευχαριστεί με δήλωσή του ο επικεφαλής του «Ανοιχτού Δήμου-Ενεργοί Πολίτες», Μανώλης Μάκαρης…

Για τον δεύτερο γύρο των εκλογών,την Κυριακή, ο ίδιος δηλώνει ότι εμπιστεύεται την ορθή κρίση των πολιτών της Καλαμάτας, ενώ παράλληλα καλεί τους δύο μονομάχους, κ. Θ. Βασιλόπουλο και Γ. Κοσμόπουλο, «να ξεκαθαρίσουν την στάση τους και να δεσμευτούν για τα μεγάλα προβλήματα της Καλαμάτας».Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μάκαρη έχει ως εξής:

«Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους συμπολίτες  μας που επέλεξαν την παράταξή μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους.
Είναι θετικό ότι μετά από μια  προεκλογική περίοδο  που χαρακτηρίστηκε από  απουσία προγραμματικού λόγου, δημαγωγία, αυθαίρετο αποκλεισμό μας από ορισμένα ΜΜΕ και  τεράστια διαφημιστική προβολή συγκεκριμένων συνδυασμών, οι συμπολίτες που μας ψήφισαν εκτίμησαν το έργο μας ως αντιπολίτευση, το ήθος μας και το συγκροτημένο πρόγραμμά μας, το οποίο παρουσιάσαμε ανά θεματική ενότητα. 
Για την  ψηφοφορία  του  δεύτερου  γύρου την ερχόμενη Κυριακή  εμπιστευόμαστε  την ορθή κρίση  των ψηφοφόρων μας  και δεν θα δώσουμε καμία κατεύθυνση.  Και βέβαια οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι οφείλουν, έστω την ύστατη στιγμή, να ξεκαθαρίσουν την στάση τους και να δεσμευτούν για τα μεγάλα προβλήματα της Καλαμάτας που έχουμε αναδείξει (διαχείριση απορριμμάτων, λυματολάσπη βιολογικού, αντιπλημμυρική θωράκιση, εγκατάλειψη συνοικιών και χωριών του Δήμου,  κοινωνική πολιτική, πολιτισμός, αθλητισμός).
Η παράταξή μας συνεχίζει με το βλέμμα στο μέλλον, διευρυμένη και ανανεωμένη. Είμαστε αποφασισμένοι  στην  νέα μας θητεία να αγωνιστούμε για να γίνει η Καλαμάτα καλύτερη με γνώμονα τις αρχές της αειφορίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της συμμετοχής των πολιτών  και της βιώσιμης ανάπτυξης. Κι έχουμε αποδείξει ότι οι αγώνες μας έχουν αποτέλεσμα.

Μανώλης Μάκαρης»