Κυριακή, 02 Ιουνίου 2019 22:45

Κοινοί πανηγυρισμοί Παναγιώτη Νίκα - Θανάση Βασιλόπουλου

“ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΕΛΛΑΔΑ” 
Μετά την οριστικοποίηση του αποτελέσματος, σύμφωνα με το οποίο εκλέγεται δήμαρχος Καλαμάτας, ο Θανάσης Βασιλόπουλος επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του νέου περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, τον οποίο θα διαδεχτεί στη θέση του δημάρχου. Ο Παναγιώτης Νίκας κάλεσε τον κόσμο που βρίσκεται συγκεντρωμένος στο εκλογικό του κέντρο να στηρίξει τον Θανάση Βασιλόπουλο στο έργο ως δημάρχου…

“Υποδεχόμαστε με συγκίνηση το νέο δήμαρχο Καλαμάτας” τόνισε ο Π. Νίκας, συνεχίζοντας ότι ήταν για χρόνια βασικός συνεργάτης του  που διακρίθηκε για την εργατικότητα και την εντιμότητά του. “Να είστε όλοι δίπλα του για τη συνέχεια ενός μεγάλου έργου” είπε επίσης ο κ. Νίκας, υπογραμμίζοντας ακόμη ότι ο ίδιος θα είναι εγγυητής της σχέσης του νέου δημάρχου με την Περιφέρεια Πελοποννήσου ώστε “να αρθούν οι αδικίες οι οποίες υπήρξαν σε αυτή την πόλη, σε αυτόν τον νόμο”.

Από την πλευρά του ο Θανάσης Βασιλόπουλος ευχαριστούμε το δήμαρχο “για όσα μας έμαθες”, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι “περάσαμε μαζί του πανεπιστήμιο που λέγεται Παναγιώτης Νίκας”.

Ο δήμαρχος μετά τον χαιρετισμό του Θανάση Βασιλόπουλου απευθυνόμενος στον κόσμο είπε, μεταξύ άλλων, ότι “είναι μεγάλη βραδιά για την μπλε Ελλάδα”.