Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 16:01

Η Γιώτα Κοζομπόλη στο δήμαρχο Καλαμάτας για τις αποκαταστάσεις στον Ταΰγετο

Η φωτογραφία από το δελτίο Τύπου του γραφείου της κ. Κοζομπόλη Η φωτογραφία από το δελτίο Τύπου του γραφείου της κ. Κοζομπόλη

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ 
Με αφορμή διαμαρτυρίες των κατοίκων του ορεινού όγκου του Ταϋγέτου, όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου από το γραφείο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιας, Γιώτας Κοζομπόλης, πραγματοποιήθηκε σήμερα επίσκεψη στο δήμαρχο Καλαμάτας και νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα,  για ενημέρωση. Από την πλευρά του Δήμου Καλαμάτας σημειώνεται πάντως ότι η συζήτηση υπήρξε δημιουργική…

Ειδικότερα, από το γραφείο της κ. Κοζομπόλη σημειώνονται στο σχετικό δελτίο Τύπου τα εξής: “Συνάντηση με το Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Π. Νίκα είχε σήμερα η βουλευτής Παναγιώτα Κοζομπόλη, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία εκτέλεσης των έργων οδοποιίας στα χωριά του Ταϋγέτου, με αφορμή πρόσφατες διαμαρτυρίες των κατοίκων για καθυστέρηση και μη συντονισμό των εργολαβιών.

Στη συνάντηση ο κ. Νίκας ενημέρωσε ότι οι όποιες καθυστερήσεις οφείλονται στις έντονες βροχοπτώσεις, τα έργα εκτελούνται σύμφωνα με τη μελέτη και τις διαπιστώσεις  του ΙΓΜΕ για την περιοχή και το υπέδαφος και ότι η προβλεπόμενη συγκέντρωση των υδάτων υλοποιείται”.

Από την πλευρά του ο Δήμος Καλαμάτας σημειώνει σε αντίστοιχο δελτίο Τύπου: “Η υποψήφια Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Κοζομπόλη – Αμανατίδη επισκέφθηκε το Δημαρχείο, σήμερα Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 και συναντήθηκε με το Δήμαρχο. Η συζήτηση υπήρξε εκτενής και δημιουργική, επικεντρώθηκε δε στα έργα που ο Δήμος Καλαμάτας εκτελεί στον Ταΰγετο και επεκτάθηκε στο σύνολο των έργων που τον αφορούν. Ο Π. Νίκας ευχήθηκε στην υποψήφια Βουλευτή καλή επιτυχία”.