Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 13:37

Παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΝΟΔΕ η Νατ. Κυριακοπούλου

Παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΝΟΔΕ η Νατ. Κυριακοπούλου

Την παραίτησή της από τη θέση της Προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας υπέβαλε στα όργανα του κόμματος η υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας, Νατάσσα Κυριακοπούλου, η οποία και έγινε δεκτή από τον Γραμματέα Οργανωτικού...

Η ίδια, σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι το θεωρεί την κίνηση αυτή χρέος της, από την στιγμή που κλήθηκε από την ΝΔ, ως υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας, να συσστρατευθεί «στον αγώνα για την πολιτική αλλαγή της Χώρας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου».

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, χρέη προέδρου στη ΝΟΔΕ εκτελεί από την Πέμπτη ο Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας, Αργύρης Μαστοράκης.
Κλείνοντας, η κα Κυριακοπούλου ευχαριστεί τους συνεργάτες της «για την μεθοδική δουλειά και την άριστη συνεργασία που οδήγησε τη Νέα Δημοκρατία στο νικηφόρο αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και όλων των Δήμων του νομού Μεσσηνίας».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ν. Κυριακοπούλου για την παραίτησή της έχει ως εξής:
«Σε όλη τη διαδρομή μου μέχρι σήμερα είτε την πολιτική, είτε την επαγγελματική, σέβομαι τους θεσμούς και τηρώ τους κανόνες. Επειδή, κλήθηκα ως υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας να συσστρατευτώ στον αγώνα για την πολιτική αλλαγή της Χώρας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, θεώρησα χρέος μου να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση της Προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας στα όργανα του κόμματος.
Η παραίτησή μου έγινε αποδεκτή από το Γραμματέα Οργανωτικού κι έτσι από σήμερα ο Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Αργύρης Μαστοράκης εκτελεί χρέη Προέδρου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη της ΝΟΔΕ, τους Τομεάρχες και τους συνεργάτες μου για τη μεθοδική δουλειά και την άριστη συνεργασία που οδήγησε τη Νέα Δημοκρατία στο νικηφόρο αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και όλων των Δήμων του νομού Μεσσηνίας.
Τέλος, εύχομαι ολόψυχα στο νέο Πρόεδρο κ. Αργύρη Μαστοράκη καλή δύναμη, καλό αγώνα και νικηφόρα αποτελέσματα για την παράταξη!»