Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 23:58

Εντυπωσιακό ψαλίδισμα της διαφοράς Βασιλόπουλου-Κοσμόπουλου, υπό διερεύνηση το ζήτημα

Θανάσης Βασιλόπουλος, Παναγιώτης Νίκας, Βασίλης Κοσμόπουλος Θανάσης Βασιλόπουλος, Παναγιώτης Νίκας, Βασίλης Κοσμόπουλος

Τελικά η διαφορά των ψήφων μεταξύ του εκλεγέντα δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου και του αντιπάλου του στο β’ γύρο των εκλογών, Βασίλη Κοσμόπουλου, είναι πολύ μικρότερη από τους μόνο 280 ψήφους, όπως είχαν μετρηθεί  αρχικά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η παράταξη του Βασίλη Κοσμόπουλου εξετάζει τα νέα δεδομένα τα οποία δημιούργησε η απόφαση 30/2019 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Καλαμάτας, σχετικά με την ανακήρυξη των επιτυχόντων και των επιλαχόντων στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μάη και της 2ας Ιούνη 2019 για το Δήμο Καλαμάτας…

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, η διαφορά μεταξύ του Θανάση Βασιλόπουλου και του Βασίλη Κοσμόπουλου στο β’ γύρο των εκλογών είναι μόλις 172 ψήφοι. Συγκεκριμένα, ο συνδυασμός του Θανάση Βασιλόπουλου έλαβε 13.440 ψήφους και του Βασίλη Κοσμόπουλου 13.268.

Σύμφωνα με την αρχική καταμέτρηση όμως, ο συνδυασμός του Θανάση Βασιλόπουλου είχε λάβει 13.494 ψήφους και του Βασίλη Κοσμόπουλου 13.214 ψήφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συνδυασμό του Βασίλη Κοσμόπουλου χαρακτηρίζεται ως εντυπωσιακή η διαφορά μεταξύ του επίσημου αποτελέσματος στη δικαστική απόφαση και του αρχικού αποτελέσματος, γι’ αυτό και υπάρχουν εισηγήσεις ώστε το ζήτημα να εξεταστεί σε βάθος. Αποφάσεις πάντως δεν έχουν ληφθεί ακόμη για το τι ακριβώς θα γίνει.

Στ.Μ.