Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 16:24

Επουλώσαμε πληγές που άνοιξαν οι προηγούμενοι, τόνισε ο Π. Κωνσταντινέας στις ειδήσεις του Alpha TV

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 
Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να πάψει να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για τις συνέπειες των δικών της πεπραγμένων, τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία, Πέτρος Κωνσταντινέας, ο οποίος μίλησε την Κυριακή στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Alpha TV…

Ο κ. Κωνσταντινέας αναφέρθηκε στα 4,5 χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., διάστημα κατά το οποίο είπε ότι πέτυχε να μειωθεί η ανεργία, να γίνουν προσλήψεις στον τομέα της Υγείας και της Παιδείας, να μη μοιράζονται φωτοτυπίες αντί για βιβλία στο σχολεία, να αυξηθεί ο κατώτατος και ο υποκατώτατος μισθός, να επουλωθούν δηλαδή πληγές χρόνιες που προκάλεσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Από την άλλη η Νέα Δημοκρατία της κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων, της μείωσης των συντάξεων και του βασικού μισθού, της διάλυσης της δημόσιας υγείας, που μιλάει για 7 ημέρες εργασία την εβδομάδα, κατηγορεί τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τις συνέπειες των δικών της πεπραγμένων, συνέχισε ο Πέτρος Κωνσταντινέας. Ακόμη σχολίασε ότι κατηγορεί η Ν.Δ. για έλλειψη επενδύσεων στη χώρα, που κατά το διάστημα 2012-2014 η μείωση στον τομέα των Επενδύσεων ήταν στο  60%.

Τέλος, αναφέρθηκε στην άρνηση του κ. Μητσοτάκη να παραστεί σε debate με τον κ. Τσίπρα. Ο λόγος είναι σαφής, δε θέλει να παρουσιάσει την κρυφή ατζέντα του κόμματός του, είπε ο κ. Κωνσταντινέας, σχολιάζοντας ακόμα ότι “όσο αποφεύγουν τον διάλογο επί των προγραμματικών θέσεων τόσο πιο επίμονα θα τη βάζουμε στο τραπέζι”.