Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 15:16

Η κομματική οργάνωση της Ν.Δ. στη Μεσσηνία συγχαίρει όσους έδωσαν την εκλογική μάχη

Αριστερά ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αργύρης Μαστοράκης και δεξιά ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παναγιώτης Στρατικόπουλος Αριστερά ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αργύρης Μαστοράκης και δεξιά ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παναγιώτης Στρατικόπουλος

ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΓΥΡΗ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ 
Την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα των εκλογών και τα συγχαρητήριά του σε όλο το ψηφοδέλτιο του κόμματος, διατυπώνει ο αναπληρωτής πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία, Αργύρης Μαστοράκης σε γραπτή δήλωση. Υποστηρίζει ότι το αποτέλεσμα των εκλογών έφερε μια άλλη μέρα στον τόπο και θα οδηγήσει σε μια καλύτερη προοπτική και ένα φωτεινότερο μέλλον…

Ειδικότερα η γραπτή δήλωση του αναπληρωτή προέδρου της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Μεσσηνίας, Αργύρη Μαστοράκη, έχει ως εξής: “Χαιρετίζουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση το εκλογικό αποτέλεσμα του κόμματός μας σε εθνικό και τοπικό επίπεδο. Οι συμπολίτες μας επέλεξαν με υψηλό ποσοστό και κοινοβουλευτική αυτοδυναμία τη ΝΔ σαν την παράταξη που αναλαμβάνει την ευθύνη να ανορθώσει την Ελλάδα και να της προσδώσει αξιοπιστία και κύρος. Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου αξιολογήθηκαν, κατ’ ουσία, δύο πολιτικές θέσεις: από τη μια αυτή του υπεύθυνου, ρεαλιστικού και προγραμματικού λόγου που παρουσίασε η ΝΔ και από την άλλη αυτή των ψευδεπίγραφων διλημμάτων και της διχαστικής νοοτροπίας, που αντιπροσώπευσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο λαός μας καταδίκασε την τακτική σπίλωσης των αντιπάλων, την αλαζονεία και τον αμοραλισμό της παρελθούσας κυβερνητικής πλειοψηφίας, και έδειξε το δρόμο στην αναγκαία σοβαρή και υπεύθυνη διακυβέρνηση της χώρας, με επικεφαλής έναν Πρωθυπουργό που θα εκπροσωπεί και θα εργάζεται για το συμφέρον όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων και όχι μόνο αυτών που αποτελούν το στενό εκλογικό του ακροατήριο.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του κόμματός μας για τον αγώνα που έδωσαν, με αξιοπρέπεια και ήθος. Οργανωτικά, η ΝΟΔΕ και όλες οι ΔΗΜ.ΤΟ Μεσσηνίας συνέβαλαν τα μέγιστα στην επίτευξη του νικηφόρου και στο νομό μας εκλογικού αποτελέσματος του 44,42%, όπως και οι εκλεγέντες, αλλά και οι συνυποψήφιες βουλευτές μας, στους οποίους και τις οποίες απευθύνουμε τα συγχαρητήριά μας και τις ευχαριστίες μας για την εξαιρετική τους προσπάθεια, με τη συγκέντρωση μάλιστα, τόσο υψηλού αριθμού ψήφων ακόμη και εκ μέρους αυτών που δεν κατέλαβαν εκλόγιμες θέσεις. 

Σήμερα, είναι μια άλλη ημέρα για το τόπο μας. Θα βαδίσουμε με συναίσθηση της  μεγάλης ευθύνης μας που αντιστοιχεί στο εκλογικό αποτέλεσμα και, ταυτόχρονα, της ιδιαίτερης σοβαρότητας της κατάστασης που καλούμαστε να διαχειριστούμε, χωρίς εκπτώσεις στις αρχές μας, με την εμπειρία του παρελθόντος και την ελπίδα του μέλλοντος. Αξίζει στην πατρίδα μας μια καλύτερη προοπτική και σε όλους εμάς ένα φωτεινότερο αύριο”.

Ο αν Πρόεδρος

Αργύρης Μαστοράκης