Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 21:06

Ο Κοσμόπουλος καταδίκασε την “ιδιοκτησιακή αντίληψη” Νίκα προς το Δήμο Καλαμάτας

ΧΡΕΩΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 
Αρνήθηκε ο Βασίλης Κοσμόπουλος να υπερψηφίσει το μεσημέρι, κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας, την έγκριση των μετακινήσεων του Παναγιώτη Νίκα, νέου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, τις τρεις τελευταίες ημέρες της θητείας του ως δημάρχου. Ο κ. Κοσμόπουλος υπογράμμισε πως είναι πασιφανές ότι οι μετακινήσεις αυτές, στην Αθήνα, τη Σπάρτη, τη Μονεμβασιά και την Τρίπολη, έγιναν για να έχει ο νέος περιφερειάρχης επαφές με διάφορους παράγοντες, ωστόσο το κόστος επιβάρυνε το Δήμο…

Μάλιστα ο Βασίλης Κοσμόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμού “Καλαμάτα Μπροστά”, δήλωσε στην Οικονομική Επιτροπή ότι το πρόβλημα δεν είναι το κόστος που επιβαρύνθηκε ο Δήμος αλλά “η ιδιοκτησιακή αντίληψη που έχει ο κ. Νίκας απέναντι στο Δήμο Καλαμάτας”. 

Ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, αντιδήμαρχος Γιώργος Φάβας, απάντησε ότι τις τοποθετήσεις για αυτά τα θέματα πρέπει να τις διακρίνει ένα “ήθος”, μια “ευπρέπεια” και η “καλή πίστη”. Πρόσθεσε ότι ο κ. Νίκας ασκούσε τα καθήκοντά του ως δημάρχου Καλαμάτας μέχρι και την τελευταία ημέρα της θητείας του, και πως οι επαφές του σε άλλα μέρη είχαν σκοπό την εξασφάλιση ενημέρωσης για διάφορα θέματα προκειμένου να τη μεταδώσει στο νέο δήμαρχο Καλαμάτας. 

Στ.Μ.