Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 07:55

Σωματείο Εργαζομένων: “Δεν θα περάσει την πόρτα της ΔΕΥΑΚ ο Κουκούτσης”

Σωματείο Εργαζομένων: “Δεν θα περάσει την πόρτα της ΔΕΥΑΚ ο Κουκούτσης”

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΝ. ΚΟΥΦΑΛΑΚΟΥ 
Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και σήμερα επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Καλαμάτα Ενωμένη”, Δημήτρης Κουκούτσης, τον οποίο ο δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, όρισε, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους στη διοίκηση του Δήμου, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Καλαμάτας, “δεν θα περάσει την πόρτα της ΔΕΥΑΚ”. Αυτή την προειδοποίηση έκανε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μεσσηνίας, Παναγιώτης Κουφαλάκος, από το βήμα της απεργιακής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στην Καλαμάτα από το ΠΑΜΕ. “Μακριά το δηλητήριο του φασισμού από τα παιδιά μας”, είπε ο Παναγιώτης Κουφαλάκος, αναφερόμενος στον ορισμό του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής και ως μέλους της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης…

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Κουφαλάκος, στο πλαίσιο της ομιλίας του στην απεργιακή συγκέντρωση, σημείωσε σε σχέση με τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας το βράδυ της Δευτέρας: “Έπεσαν οι μάσκες από όλους εκτός από τους δημοτικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης. Δεν αντέδρασε κανείς όταν ο δήμαρχος Καλαμάτας Βασιλόπουλος έδωσε το πράσινο φως για τη συμμετοχή του υπόδικου Χρυσαυγίτη Κουκούτση σε Διοικητικά Συμβούλια των Νομικών Προσώπων και σε συμμετοχή του σε σχολική επιτροπή. Καλούμε τον Δήμαρχο και όλες τις δημοτικές παρατάξεις να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Μακριά το δηλητήριο του φασισμού από τα παιδιά μας. Τώρα, όσον αφορά το Σωματείο της ΔΕΥΑΚ, στέλενουμε μήνυμα από την απεργιακή μας συγκέντρωση στον Δήμαρχο και τον προειδοποιούμε: Το Σωματείο της ΔΕΥΑΚ δεν έχει χάσει τα ταξικά γυαλιά του. Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον! Δεν θα περάσει την πόρτα της ΔΕΥΑΚ ο Κουκούτσης”. 

Σημειώνεται πάντως ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο ο πρώτος που αντέδρασε στον ορισμό του Δημήτρη Κουκούτση ως μέλους της Σχολικής Επιτροπής ήταν ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Ανοιχτός Δήμος Ενεργοί Πολίτες”, Σταμάτης Μπεχράκης. 

Στ.Μ.