Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 12:52

Καλεσμένοι στην Γαλλική κορβέτα “Bsam Loire”

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΔΗΜΟΥ-ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ-ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ 
Τους εκπροσώπους του Δήμου Καλαμάτας, του Λιμεναρχείου και της Μητρόπολης προσκάλεσε στη Γαλλική κορβέτα “Bsam Loire”, που είχε ελλιμενιστεί στην Καλαμάτα, μετά από άσκηση του Γαλλικού Πολεμικού Ναυτικού στη Μεσόγειο, ο κυβερνήτης του πολεμικού πλοίου Stephane Le-Ven. Παραβρέθηκαν συγκεκριμένα ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας Σαράντος Μαρινάκης, ο κεντρικός λιμενάρχης Νικόλαος Γιαννουλάτος και ο πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Φίλιππος Χαμαργιάς…

Όπως σημειώνεται σε σχετικό ενημερωτικό δελτίο του πρωτοσύγκελου της Μητρόπολης, “ο Κυβερνήτης του πλοίου ξενάγησε τους προσκεκλημένους του στις εγκαταστάσεις του πλοίου και εν συνεχεία παρέθεσε επίσημο γεύμα προς τιμήν τους εντός του πλοίου. 

Μετά το πέρας του γεύματος ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, εκφράζοντας και τους άλλους δυο συνδαιτημόνες, καλωσόρισε τον Κυβερνήτη και τα μέλη του πληρώματος, τους ευχαρίστησε για την φιλοξενία και μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου, προσφέροντας στον Κυβερνήτη  συμβολικό δώρο ένα λάβαρο με την μορφή του Αγίου Νικολάου, του Προστάτου των Ναυτικών, εκ μέρους της τοπικής Εκκλησίας”.