Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 14:06

Ο δήμαρχος συζητάει για το προσφυγικό αλλά “δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση”

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
“Υπάρχουν συζητήσεις που γίνονται αλλά είναι ανεπίσημες και δεν  νομίζω ότι πρέπει να τις λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας”, τόνισε νωρίτερα ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, απαντώντας σε ερωτήσεις που του έγιναν στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για την αποτίμηση της συμμετοχής του στη Συνδιάσκεψη της 9ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Βαυαρία της Γερμανίας…

Ο δήμαρχος Καλαμάτας συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι “έχω δεσμευτεί ότι όταν θα υπάρχει επίσημη ενημέρωση τη ίδια στιγμή θα συγκαλέσω το Δημοτικό Συμβούλιο και θα ενημερωθεί όλος ο κόσμος”. 

Ωστόσο οι δημοσιογράφοι επέμειναν, ρώτησαν και για το αν υπάρχει περίπτωση να φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες στο στρατόπεδο. Η απάντηση του δημάρχου ήταν: “Δεν έχει τεθεί ποτέ το ζήτημα του στρατοπέδου. Και χθες που μίλησα για αυτό το ζήτημα εγώ δεν μου είπαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση του στρατοπέδου. Ήταν ξεκάθαρη η απάντηση”. 

Τέλος ο δήμαρχος κ. Βασιλόπουλος επέμεινε ότι δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το θέμα της μεταφοράς προσφύγων στην Καλαμάτα τονίζοντας: “Με πάσα ειλικρίνεια, όπως κάνω πάντα, δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση. Αν υπάρχει επίσημη ενημέρωση θα τη θέσω αμέσως στο τραπέζι”.

Στ.Μ.