Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 23:50

Ξανά σήμερα για την προσφορά του 63% για τις αναπλάσεις σε Κολοκοτρώνη και Σφακτηρίας

Οδός Σφακτηρίας

Οδός Σφακτηρίας

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Επανέρχεται το μεσημέρι, στη μία, κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας, το ζήτημα της αιτιολόγησης της προσφοράς της εταιρείας PPS Square, η οποία στο διαγωνισμό κατέθεσε έκπτωση 63,3% προκειμένου να πάρει το έργο των αναπλάσεων στις οδούς Κολοκοτρώνη, Σφακτηρίας, Καπετάν Κρόμπα, Πολυβίου, Αναπλιώτη, καθώς και της αναβάθμισης της παιδικής χαράς στο παλιό αναψυκτήριο στο Νέδοντα. Η Οικονομική Επιτροπή την περασμένη εβδομάδα που συζήτησε και πάλι το θέμα αποφάσισε να καλέσει την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου να αξιολογήσει την αιτιολόγηση που έκανε η εταιρία για το ύψος της προσφοράς της. Πάντως ο εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε ότι νέος υπάλληλος της έκανε λάθος και αναγνώρισε ότι η προσφορά είναι οριακή. Στη δε αιτιολόγησή της η εταιρία προσδιορίζει ότι με την έκπτωση που έχει προσφέρει το κέρδος που θα έχει θα είναι ύψους περίπου 2.500 ευρώ…

Στην προηγούμενη επιτροπή ήταν δύο οι προτάσεις που τέθηκαν, η μία, που δεν συγκέντρωσε πλειοψηφία, αν και δεν έγινε ψηφοφρορία, ήταν να μην γίνει δεκτή η συγκεκριμένη προσφορά και η δεύτερη, που επικράτησε, να αξιολογηθεί από την Τεχνική Υπηρεσία η αιτιολόγηση της εταιρίας. 

Πάντως το φάκελο των θεμάτων της Οικονομικής Επιτροπής μέχρι χθες δεν υπήρχε κάποια σχετική άποψη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. 

Στ.Μ.