Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 14:23

Γενικός Συντονιστής των οργανώσεων της Ν.Δ. στην Πελοπόννησο ο Παναγιώτης Τζαβάρας

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ 
Αναβαθμίστηκε η κομματική ιδιότητα του Παναγιώτη Τζαβάρα, ο οποίος ορίστηκε από τη Νέα Δημοκρατία Γενικός Συντονιστής των κομματικών οργανώσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και συγκεκριμένα των Νομαρχιακών Διοικουσών Επιτροπών της Ν.Δ. Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αρκαδίας, Αργολίδας και Κορινθίας. Σε γραπτή του δήλωση ο Παναγιώτης Τζαβάρας εκφράζει τις ευχαριστίες του και την ικανοποίησή του, ενώ υπογραμμίζει ότι η επιδίωξή του ταυτίζεται με το στόχο που έχει θέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ισχυρή ανάπτυξη της χώρας…

Ειδικότερα, η γραπτή δήλωση του Παναγιώτη Τζαβάρα, με τίτλο “Το μέλλον αρχίζει τώρα”, έχει ως εξής: “Μετά τον ορισμό μου από το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στη θέση του Γενικού Συντονιστή των Κομματικών Οργανώσεων Περιφέρειας Πελοποννήσου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο μας και πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γραμματέα Οργανωτικού και Διευθυντή του γραφείου του Προέδρου Στέλιο Κονταδάκη, για την τιμή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. 

Είναι ώρα για συλλογική δουλειά και για συνέργειες. Θα εργαστώ σκληρά για να τιμήσω αυτή την εμπιστοσύνη. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για τα καλύτερα και τα περισσότερα που αξίζει η Ελλάδα. Με σκληρή δουλειά, με υπευθυνότητα, με διαφάνεια και αποτέλεσμα. Ο αδιαπραγμάτευτος στόχος του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης για την ισχυρή ανάπτυξη της πατρίδας μας, στόχος που ανταποκρίνεται στις υψηλές και δίκαιες προσδοκίες των πολιτών, αποτελεί και προσωπική μου δέσμευση.

Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι και στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα υπάρχει η καλύτερη συνεργασία τόσο με τα όργανα του κόμματος, όσο και με όλες τις δυνάμεις και τους φορείς που μας στηρίζουν, προς όφελος όλων των πολιτών.  

 

#to_mellon_arxizei_twra

Δρ Παναγιώτης Ε. Τζαβάρας

Γενικός Συντονιστής  Νέας Δημοκρατίας

Περιφέρειας  Πελοποννήσου”.