Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012 16:34

Νέα αναβολή για την παράδοση του δρόμου Παραδείσια - Τσακώνα

φωτό από STADIA.GR φωτό από STADIA.GR

ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ3

ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΗ
Στην αρχή έλεγαν ότι ο δρόμος Παραδεισίων - Τσακώνας θα δινόταν στην κυκλοφορία στα τέλη Μάη. Μετά είπαν αρχές καλοκαιριού, ακολούθως ο ίδιος ο υπουργός Υποδομών μίλησε για τα τέλη καλοκαιριού. Η παράδοση αναβλήθηκε και πάλι για τις αρχές του Φθινοπώρου, τώρα λένε «πριν χειμωνιάσει»…

Σήμερα επισκέφθηκε την Καλαμάτα ο διευθυντής του υπουργείου Υποδομών για τα έργα με σύμβαση παραχώρησης στην Πελοπόννησο, Γιάννης Καρνέσης, ο οποίος αυτή τη φορά απέφυγε να αναφέρει πότε περίπου θα παραδοθεί ο δρόμος, τονίζοντας πάντως ότι δεν θα αργήσει να συμβεί αυτό. Ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, σημείωσε ότι οπωσδήποτε το τελευταίο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας θα δοθεί «πριν χειμωνιάσει». Αυτό μάλλον σημαίνει ότι το Παραδείσια - Τσακώνα θα δοθεί αρχές Νοέμβρη.
Το κομμάτι αυτό είναι ήδη ολοκληρωμένο, εκτός από τη μεγάλη γέφυρα, η οποία θα παραδοθεί στο τέλος του 2013, σύμφωνα με τη νέα παράταση που έδωσε το υπουργείο Υποδομών. Στο ύψος της γέφυρας θα λειτουργήσει παράκαμψη μήκους ενός χιλιομέτρου σχεδόν.
Στ.Μ.