Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 17:36

Σπίρτζης και Αραχωβίτης την άλλη εβδομάδα στη Μεσσήνη

ΝΕΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 
Σε εξέλιξη βρίσκεται η περιοδεία στην περιοχή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, η οποία θα ολοκληρωθεί το βράδυ στο Πήδημα του Δήμου Καλαμάτας, με εκδήλωση συζήτηση για τη διεύρυνση του κόμματος και την πολιτική πρόταση για τον αγροτικό τομέα, ιδιαίτερα το ελαιόλαδο και τις ελιές. Την άλλη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί νέα περιοδεία και συγκεκριμένα οι πρώην υπουργοί Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης θα μιλήσουν στη Μεσσήνη για τις υποδομές και τον αγροτικό τομέα…

Επιπλέον στις 9 Μάρτη θα ακολουθήσει επίσκεψη του πρώην υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, που θα μιλήσει για το φλέγον ζήτημα της δημόσιας υγείας, το οποίο τους τελευταίους μήνες το οποίο τους τελευταίους μήνες παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις από τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί λόγω έλλειψης γιατρών στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας. Στις εκδηλώσεις αυτές θα συμμετέχει φυσικά και ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, πρώην υπουργός Εσωτερικών.

Σήμερα στη Μεσσηνία βρίσκονται το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Σκορίνης, ο Στέφανος Τζουμάκας και ο Αλέξης Χαρίτσης. Στο Πήδημα η εκδήλωση θα γίνει στην ταβέρνα “Ο Μένης”, στις οχτώ το βράδυ. 

Τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε η συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Βεργινάδη, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου έδωσαν το μεσημέρι στην Καλαμάτα ο Νίκος Σκορίνης και ο Στέφανος Τζουμάκας.