Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 13:14

Το Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης πρόσφερε 10.000 ευρώ στο Νοσοκομείο για παραφαρμακευτικό υλικό

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ 
Με απόφαση του Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσόστομου, το Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης προσφέρει 10.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για την προμήθεια παραφαρμακευτικού υλικού το οποίο χρειάζεται για την αντιμετώπιση του νέου ιού. Ο διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες…

Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου σημειώνεται: “Με επιστολή που απέστειλε σήμερα Τρίτη 24/3/2020 ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ.Χρυσόστομος εκφράζει την συμπαράστασή του στον αγώνα που καθημερινά δίνει όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου στις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος μας και ενημερώνει ότι διαθέτει στο Νοσοκομείο το ποσό των 10.000 € για την αγορά αναγκαίου υλικού για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας και το Δ.Σ. του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας για την πολύτιμη συνεισφοράς τους.

Τώρα όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας!!”.

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, στο σχετικό έγγραφό του προς τη διοίκηση του Νοσοκομείου σημειώνει: “Παρακολουθώ εκ του σύνεγγυς τον καθημερινό αγώνα των συνεργατών σας ιατρών, νοσηλευτών και όλου του υπολοίπου προσωπικού, προς αντιμετώπιση των σοβαρών κινδύνων της δημόσιας υγείας, της υγείας δηλαδή όλων μας, που συνίσταται στη μείωση του κινδύνου της διασποράς της λοιμώξεως που βασανίζει την ανθρωπότητα, κρίμασιν οις οίδεν Κύριος, και επιθυμών να έλθω αρωγός εις το έργον σας, θέτω εις τη διάθεσή σας χρηματικό ποσό 10.000 ευρώ, προκειμένου να διατεθεί για την προμήθειαν αναγκαίων παραφαρμακευτικών ειδών. Εύχομαι ο πανάγαθος Θεός να δίδει σε όλους σας υγεία και δύναμη προς επιτέλεση της ιεράς αποστολής σας”.