Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 14:58

Απορρίμματα, νερό, δάση σε εκδήλωση του ΚΚΕ για την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος

Δημήτρης Οικονομάκος και Νίκος Κουτουμάνος, μεταξύ των ομιλητών στην εκδήλωση του ΚΚΕ για το περιβάλλον

Δημήτρης Οικονομάκος και Νίκος Κουτουμάνος, μεταξύ των ομιλητών στην εκδήλωση του ΚΚΕ για το περιβάλλον

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 
Με ομιλητή το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Νίκο Κουτουμάνο και άλλα στελέχη,  το κομμουνιστικό κόμμα διοργανώνει εκδήλωση για το περιβάλλον στην Καλαμάτα, την Παρασκευή το απόγευμα. Είναι η Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος και τα θέματα που θα παρουσιάσουν οι ομιλητές αναφέρονται στη διαχείριση των απορριμμάτων, στο νερό και στα δάση. Θα γίνει η εκδήλωση στο αίθριο έξω από το αμφιθέατρο “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος”, στο Διοικητήριο…

Ειδικότερα η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7.30 το απόγευμα της Παρασκευής. Το ΚΚΕ στη σχετική πρόσκληση σημειώνει: “Το περιβάλλον αφορά την ποιότητα της ζωής μας. Δεν το χαρίζουμε στα κέρδη του κεφαλαίου που το καταστρέφουν. Ο λαός και η νεολαία είναι ανάγκη να υπερασπιστούν το σύνολο των δικαιωμάτων τους.

Κεντρικός ομιλητής: Κουτουμάνος Νίκος, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ

Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από τους:

Οικονομάκο Δημήτρη, δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας με την Λαϊκή Συσπείρωση με θέμα : " Η διαχείριση των απορριμμάτων: καταστροφή του περιβάλλοντος - αφαίμαξη του λαού, οι μόνοι κερδισμένοι οι επιχειρηματικοί όμιλοι. Οι θέσεις του ΚΚΕ".

Κουφαλάκο Παναγιώτη, Πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας, με θέμα: " Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα".

Σμυρνή Αργύρη αξιωματικός ε.α. του Λ.Σ., με θέμα: "Η προστασία των δασών υπόθεση του λαού. Οι θέσεις του ΚΚΕ για την πυρασφάλεια και πυροπροστασία"”.