Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 16:10

Συλλυπητήριο μήνυμα του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας για τον θάνατο του Δημήτρη Παυλή

Ήταν σημαντική προσωπικότητα, τονίζει σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Βαγγέλης Ξυγκώρος, για τον Δημήτρη Παυλή, που είχε εκλεγεί πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και δήμαρχος Τρίπολης…

Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Ξυγκώρος σημειώνει: “Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια του τ. Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και τ. Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή. Μιας σημαντικής προσωπικότητας της

επιμελητηριακής κοινότητας και της αυτοδιοίκησης, ενός επιτυχημένου και δραστήριου Ανθρώπου, ο οποίος απέδειξε έμπρακτα την αγάπη του για τον επιχειρηματικό κόσμο της Αρκαδίας και ολόκληρης της Πελοποννήσου.

Η συμβολή του στην προώθηση και τον εκσυγχρονισμό θεμάτων και διαδικασιών που άπτονται στην επιχειρηματική κοινότητα, υπήρξε καθοριστική. Ως έγκριτος οικονομολόγος και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας τίμησε με τη παρουσία και τη δράση του το Θεσμό.

Τον αποχαιρετούμε με συγκίνηση, αναγνωρίζοντας ότι η προσφορά του δεν πρόκειται να λησμονηθεί.

Εκ μέρους του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος”.