Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 01:27

Στο Νοσοκομείο, στους πατατοπαραγωγούς και στις ζημιές στην παραλία ο Αλέξης Χαρίτσης

Ο Αλέξης Χαρίτσης με τον Σταύρο Αραχωβίτη στη Μεσσήνη με πατατοπαραγωγούς

Ο Αλέξης Χαρίτσης με τον Σταύρο Αραχωβίτη στη Μεσσήνη με πατατοπαραγωγούς

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΜΕΣΣΗΝΗ 
Άμεση επικοινωνία με ομάδες εργαζομένων, παραγωγών, επαγγελματιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα ενώ ο ρόλος τους στη ζωή των πολιτών είναι σημαντικός, είχε το Σάββατο στην Καλαμάτα και τη Μεσσήνη ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης…

Συγκεκριμένα επισκέφθηκε το Νοσοκομείο, όπου, όπως σημειώνει ο ίδιος ο κ. Χαρίτσης, “συνομιλήσαμε με γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό. Τους ανθρώπους δηλαδή που μας φρόντισαν και κράτησαν όρθιο το νοσοκομείο μας στις πιο δύσκολες μέρες της πανδημίας του covid1”.

Στη συνέχεια με τον Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό, Σταύρο Αραχωβίτη, ο Αλέξης Χαρίτσης συνάντησε πατατοπαραγωγούς στη Μεσσήνη “και συζητήσαμε για τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν πλέον, τα οποία αναδείξαμε πριν λίγες βδομάδες με ερώτησή μας στη Βουλή”.

Το μεσημέρι ο Αλέξης Χαρίτσης επισκέφθηκε την παραλία της Καλαμάτας “για να δούμε τις ζημιές απο τη χθεσινοβραδινή θαλασσοταραχή. Συνομιλήσαμε με πολίτες και επιχειρηματίες και διαπιστώσαμε ότι χρειάζονται άμεσες ενέργειες για να στηριχτούν οι ήδη επιβαρυμένες από την πανδημία επιχειρήσεις τουρισμού και εστίασης”.