Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 09:28

Το “Μένουμε όρθιοι” του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσήνη

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ 
Για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε ο κόσμος να μπορέσει να σταθεί όρθιος μπροστά στη νέα κρίση μετά την πανδημία του κορωνιού, μίλησαν στον κόσμο της Μεσσήνης, στελέχη του κόμματος που περιόδευσαν στα μαγαζιά και τη λαϊκή…

Επικεφαλής του κλιμακίου στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η πρώην βουλευτής Γιώτα Κοζομπόλη. Στους καταναλωτές, τους επαγγελματίες, τους αγρότες διανεμήθηκε το πρόγραμμα του κόμματος “Μένουμε Όθριοι ΙΙ”. 

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, “από τις συζητήσεις αναδείχθηκε έντονα η ανησυχία των επαγγελματιών, των αγροτών και των εργαζομένων για την κατάσταση που διαμορφώνεται στην αγορά μετά την άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό. Τα μέτρα της κυβέρνησης είναι ανεπαρκή, η αγορά κινείται με έντονα πτωτικούς ρυθμούς, η περιοχή φθίνει, προοπτική δεν φαίνεται να υπάρχει. Από όλες τις πλευρές τονίστηκε η αναγκαιότητα λήψης άμεσων και γενναίων μέτρων ενίσχυσης. Το κλιμάκιο τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κάθετα αντίθετος με την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία επιλέγει να απαντήσει με έπαρση και αλαζονεία, με μια πολιτική που μας επιστρέφει στις πρώτες, σκοτεινές ημέρες των μνημονίων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία προτείνει ένα εμπροσθοβαρές πρόγραμμα στήριξης της εργασίας, των ανέργων, των ελεύθερων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των αγροτών, των εργαζομένων και των συνταξιούχων, το οποίο καταρτίστηκε μετά από διαβούλευση και διαρκή επικοινωνία με την κοινωνία και τους παραγωγικούς φορείς, για να αντιμετωπίσουμε την κρίση με τις μικρότερες δυνατές απώλειες.

Οι περιοδείες του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες σε όλα τα αστικά κέντρα της Μεσσηνίας”.