Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2012 12:16

Νέα απεργιακή συγκέντρωση από το ΠΑΜΕ και περιφρούρηση σε πολυκαταστήματα

Νέα απεργιακή συγκέντρωση από το ΠΑΜΕ και περιφρούρηση σε πολυκαταστήματα

ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Απεργιακή συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Αριστομένους, στο ύψος του Δημαρχείου, και πορεία στη Νέδοντος, τη Λαιίκων, τη Μπουλούκου, την Αθηνών, πραγματοποίησε σήμερα, δεύτερη ημέρα της γενικής απεργίας κατά των μέτρων του νέου μνημονίου, το ΠΑΜΕ στην Καλαμάτα.

Νωρίς το πρωί, μέλη του ΠΑΜΕ περιφρούρησαν την απεργία σε πολυκαταστήματα της Αριστομένους, τα οποία έμειναν κλειστά μέχρι το μεσημέρι.
Στην απεργιακή συγκέντρωση κάτω από το Δημαρχείο μίλησε ο εκπαιδευτικός από το ΠΑΜΕ, Φώτης Φωτόπουλος, που μεταξύ άλλων κάλεσε «τους εργαζόμενους να ξεπεράσουν το φόβο, την παράλυση και την ηττοπάθεια. Τα μέτρα παίρνονται για να σώσουν τους ντόπιους και ξένους βρικόλακες που πίνουν το αίμα των εργατών. Στον πόλεμο που μας κήρυξαν απαντάμε με πόλεμο. Μας φοβούνται, γιατί ξέρουν τη δύναμη του μαχόμενου λαού. Καλούμε τους εργαζόμενους να εγκαταλείψουν τους σκυφτούληδες συνδικαλιστές, που από τη μια καλούν τάχα σε αγώνες και από την άλλη έχουν δώσει τα πάντα για να εκλεγούν Σαμαράς και Βενιζέλος, το πολιτικό προσωπικό δηλαδή, οι κοτζαμπάσηδες του ραγιαδισμού. Να εγκαταλείψουν και τους αντιμνημονικούς ευρωπαϊστές, αριστερούς που δεν είναι ακόμη κυβερνώσα αριστερά, αλλά έχουν φτιάξει σκιώδη κυβέρνηση. Τέρμα πια στις αυταπάτες ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες».
Τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΜΕ ενδεχομένως θα πραγματοποιήσουν και το απόγευμα συλλαλητήριο, ανάλογα με το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στην Αθήνα, παράλληλα με τις διαδικασίες στη Βουλή για την ψήφιση των νέων μέτρων.
Στ.Μ.