Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020 00:36

“Ημέρα προσφορών” στην Καλαμάτα με τα μαγαζιά ανοιχτά μέχρι τις οχτώ

Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Λίλιαν Ψηλάκη

Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Λίλιαν Ψηλάκη

ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ 
Μέχρι τις οχτώ θα είναι απόψε, Σάββατο, ανοιχτά τα μαγαζιά της Καλαμάτας, στο πλαίσιο της “Ημέρας προσφορών” που έχει οργανώσει ο Εμπορικός Σύλλογος. Ζητήθηκε άδεια προκειμένου να παραταθεί το ωράριο μέχρι τις 11 το βράδυ, δεν δόθηκε όμως λόγω του κορονοϊού. Ο Εμπορικός Σύλλογος με ανακοίνωσή του καλεί τους καταναλωτές να στηρίξουν τα τοπικά καταστήματα και να επωφεληθούν των προσφορών που θα κάνουν…

Ειδικότερα ο Εμπορικός Σύλλογος ανακοίνωσε: “Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε για την επέκταση του ωραρίου μέχρι τις 11.00 μ.μ. το αίτημα δεν έγινε δεκτό από τους αρμόδιους φορείς λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας ενώ προσπάθησε παρά τις αντιδράσεις να τονώσει την αγορά της Καλαμάτας και είχε οργανώσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ομαλή λειτουργία της Ημέρας Προσφορών λόγω των τελευταίων σημερινών εξελίξεων επιδείνωσης του Covid-19 δεν μπορεί να αγνοήσει τις υποδείξεις των ειδικών και του Υπουργείου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνει σε όλα τα μέλη του ότι θα πρέπει να τηρήσουν το Εθνικό Ωράριο Λειτουργίας το οποίο είναι συνεχές από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 8.00 μ.μ.

Οι προσφορές στα καταστήματα θα ισχύσουν κανονικά. Καλούμε τους συναδέλφους να εκμεταλλευτούν την τελευταία ημέρα των εκπτώσεων και να κάνουν προσφορές οι οποίες να προσελκύσουν το αγοραστικό κοινό.

Τέλος καλούμε τον κόσμο της Καλαμάτας να στηρίξει τα καταστήματα της πόλης του και να επωφεληθεί από τις Προσφορές του Σαββάτου”.